VIDEO „Este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”/Doinița Oancea a făcut-o praf pe Daniela Crudu

VIDEO „Este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”/Doinița Oancea a făcut-o praf pe Daniela Crudu

Nicoleta Luciu, 42 de ani, a participat duminică seara, 6 noiembrie, la emisiunea iUmor, de la Antena 1, în calitate de jurat. Momentul revenirii meteorice a Nicoletei pe micile ecrane a fost marcat de prezența în show a Doiniței Oancea, invitată să susțină un număr de roast la adresa acesteia, adică un monolog ironic, prin care să o tachineze pe jurată.

Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță.

Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, a spus Doinița Oancea, spre surprinderea întregii audiențe.

Exact cum a procedat, în urmă cu mai mulți ani, Nicoleta Luciu, și Daniela Crudu a renunțat, recent, la lumina reflectoarelor, lăsând în urmă România și cariera începută în televiziune. Ea s-a mutat în Peninsula Scandinavă și a devenit activă pe rețeaua destinată adulților, Only Fans, unde fanii o pot admira în ipostaze deocheate. De curând a anunțat că este gravidă.

Doinița Oancea și-a orientat, în cele din urmă, ironiile asupra fostei ei colege, Nicoleta Luciu. „Te-ai retras din televiziune și asta a fost o mare lovitură pentru fanii tăi. Îți spun sigur, pentru că îi cunosc pe amândoi”, a spus Doinița Oancea. Doar că glumele pe seama plecării din televiziune au continuat și, din nou, Doinița Oancea a reușit, prin ricoșeu, să ironizeze altă vedetă TV, pe Teo Trandafir.

Nicoleta a fost asistentă, dar de televiziune, la Teo. A fost un drum foarte frumos și pentru tine și pentru ea. Măcar tu te-ai retras la timp”, a glumit Doinița Oancea.

Cele două sunt vechi prietene, atât Nicoleta Luciu, cât și Doinița Oancea, fiind colege de platou într-un serial de succes al Pro TV, Inimă de țigan, o telenovelă autohtonă difuzată pe Acasă TV, între 2007 și 2008, preț de 126 de episoade.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina