VIDEO „Faţă de ce primesc deţinuţii din Europa, în spitalele din România se mănâncă lături”

VIDEO „Faţă de ce primesc deţinuţii din Europa, în spitalele din România se mănâncă lături”

Un român, George D., a devenit viral pe o reţea de socializare prin filmările pe care le transmite în direct dintr-o închisoare din Franţa. De aproape un an se afişează zilnic cu mâncarea pe care o primeşte şi despre care afirmă că este mult peste ceea ce primesc bolnavii din spitalele din România.

George D., un român încarcerat într-o închisoare din Franţa, a devenit viral pe o reţea de socializare printr-o filmare din puşcărie. Şi-a făcut cont în noiembrie 2020 şi de atunci este extrem de activ. El se laudă zilnic cu hrana primită „de la Justiţie”, cu băutura, cu cele două telefoane mobile pe care le deţine, dar şi cu alte lucruri. Chiar recent, într-un live, bărbatul spunea cât de bine îi este în puşcărie şi că o duce regeşte. 

Românul primeşte în penitenciarul din Franţa unde este „cazat“, carne în fiecare zi, fructe din belşug şi alimente de cea mai bună calitate.

În ultim postare video, de miercuri seară, George D. spune că mâncarea primită de deţinuţii din penitenciarele europene este mult mai bună decât ce mănâncă bolnavii din spitalele româneşti. „Unde vezi tu în România aşa ceva? Unde sunt banii, nu se dau şi acolo bani la buget, pentru  'halimos'?!“, i-a răspuns bărbatul unuia dintre interlocutorii săi.

„Comparativ, ce mănâncă deţinuţii din penitenciarele europene şi cu ce mănâncă bolnavii din spitale din români România...'e lături'. Sunteţi niţte lături ieftine, de râs. Aia meritaţi, că nu le cereţi: ”Ce mi-ai dat? Mi-ai dat zeamă”. Eu o de-asta de carne şi tu supă. Despre ce vorbim!?“, spune deţinutul în live-ul de pe o reţea de socializare.

   

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?