VIDEO Filmare cu viceprimărița PNL de la Sectorul 1 răscrăcărată la nudiști

VIDEO Filmare cu viceprimărița PNL de la Sectorul 1 răscrăcărată la nudiști

Putini stiu ca viceprimarita sectorului 1, liberala Ramona Porumb, este un om destoinic de partid. De ce stiu putini asa ceva despre ea? Fiindca dumneaei e cam insipida politic. „Un om bun de partid”, cand ti se spune de la varful PNL, e o caracterizare politicoasa care in traducerea „de strada” inseamna „si cam atat”, scrie Strict Secret.ro .

Ramona Porumb a urcat frumos pe scara ierarhica a PNL. S-a inscris in 2008 in PNL, la nici 20 de ani, si a adunat pas cu pas, ca idolul ei, Klaus Iohannis, functii si pozitii: membru în cadrul Biroului Politic al PNL Sector 1, Președinte al Organizației Femeilor Liberale, Consilier local în cadrul Consiliului Local al Primăriei Sector 1, Secretar General al Partidului Național Liberal Filiala Sectorului 1, Viceprimar Primăria Sector 1.

Cand Sebastian Burduja, seful liberalilor din sectorul 1, s-a ales ca presedinte, nu a avut ce sa faca si a fost nevoit sa accepte ca „omul lui Ludovic Orban”, adica Ramona Popumb, sa devina SG in organizatie, unu, pentru ca fata era veche in partid si doi, pentru ca Ludovic ii tinea spatele. Acum, nu ii mai poate tine spatele.

Pervers, Burduja asteapta sa vada finalul telenovelei guvernamentale. Daca ea se va incheia cu o coalitie din care va face parte si PSD, este foarte clar ca, la scurt timp, va urma si o recalibrare politica a majoritatilor locale din toata tara, inclusiv din sectorul 1, iar asta ar putea aduce si inlocuirea doamnei Porumb din functia de viceprimar, unde, din fericire, a stat ca, scuzati expresia, sula in coastele doamnei Clotilde Armand, enervand-o maxim.

Dis de dimineata, Strict Secret.ro a intrebat-o pe doamna viceprimar ce crede despre aceasta posibilitate, de a fi inlocuita de Burduja. Finuta, dumneaei ne-a replicat ca nu crede in asemenea ipoteza, mai ales ca ieri a fost o sedinta de partid si domnul Burduja nu s-a exprimat in acest sens.

In a doua parte a convorbirii, i-am spus doamnei viceprimar ca avem o filmare cu dumneaei facand plaja nud, in cel mai nonconformist mod cu putinta si i-am cerut un comentariu, precizand ca nu vedem nimic ilegal in asta. Eram doar curiosi cum vede dumneaei situatia nudismului in Romania, eventual sa ofere un mesaj de promovare a libertatii de a face plaja dezbracate pentru femeile din Romania.

La fel de finuta, doamna Porumb ne-a spus ca prefera sa vorbeasca despre munca ei la Primaria de sector si la proiectele pe care le are in derulare.

Pacat, si nudismul ar merita o dezbatere serioasa in Romania.

VIDEO AICI


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria