VIDEO Filmuleț cu Mario Iorgulescu și Emily Burghelea mozolindu-se pe o masă de biliard

VIDEO Filmuleț cu Mario Iorgulescu și Emily Burghelea mozolindu-se pe o masă de biliard

S-au implinit doi ani de la accidentul de masina in care Mario Iorgulescu, beat si drogat, l-a ucis pe Dani Vicol, 24 de ani, tatal a doi copii, am zis sa marcam aceasta „aniversare” trista reafirmand inca o data faptul ca Justitia romana exista doar pentru fraieri.Pentru elite, Justitia nu exista, scrie Strictsecret.ro .

In dispretul Legii si al bunului simt, lui Mario Iorgulescu i se da voie sa mimeze tulburari psihice si sa stea departe de tara, fara ca macar procesul sau sa fi inaintat un milimentru. Asta se intampla pentru ca taticul sau, Gino Iorgulescu, milionar si boss in fotbalul romanesc, a tras toate sforile posibile si imposibile ca sa transforme Statul Roman intr-o caricatura.

In fapt, adevaratul criminal al fiului sau, sigur, in plan moral, este chiar Gino Iorgulescu, care si-a pierdut fiul prin neimplicare, fiind un tata de doi lei. Eh, nu chiar de doi lei. Va zicem un secret de familie: Mario nu aveam cum sa nu ajunga un ratat, cata vreme taticul sau, Gino, a facut tampenia de a-i aloca o alocatie saptamanala de 10 000 de euro. Atata avea Mario de cheltuit pe saptamana! Din care jumatate mergeau pe droguri! Gino Iorgulescu si-a impins practic odrasla in groapa ratarii!

In videoul de mai jos va prezentam un moment intim dintre Mario Iorgulescu si fosta asistenta de la Acces Direct, Emily Burghelea, o cotoarba de 22 de ani care s-a intins cu o gramada de baieti de bani gata din Bucuresti pana sa se transforme in „fata de casa”. Aici, e fata de masa, masa de biliard, unde se mozoleste cu Mario, dupa un chef plin de alcool si prafuri. Dupa ce camera video s-a inchis, iubaretii au facut un sex mic pe masa de biliard, asa cum fac smecherii din filme, mai dezvăluie Strictsecret.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului