VIDEO Fotbal: Mourinho i-a adus un omagiu lui Maradona la sanctuarul lui din Napoli

VIDEO Fotbal: Mourinho i-a adus un omagiu lui Maradona la sanctuarul lui din Napoli

Antrenorul echipei de fotbal AS Roma, Jose Mourinho, vizitat duminică sanctuarul din Napoli al legendarului Diego Armando Maradona, unde, în semn de respect, a depus un buchet de flori, transmite EFE.

Napoli şi Roma se înfruntă luni în Serie A, într-o partidă capitală pentru ambele echipe. Este ultima şansă pentru napolitani să rămână în lupta pentru ''scudetto'', în timp ce romanii au o mare oportunitate de a se apropia de Juventus, care a remizat cu Bologna şi ocupă locul patru, care aduce calificarea în Liga Campionilor. ''Bătrâna Doamnă'' are un avans de şase puncte înaintea acestui meci.



Antrenorul originar din Setubal a profitat de după-amiaza de duminică pentru a vizita Quartieri Spagnoli (Cartierul Spaniol), unde se află mitica frescă murală a lui Maradona, pentru a lăsa un buchet de flori, fiind primit cu aplauze şi mulţumiri din partea celor prezenţi, după cum se poate vedea în videoclipul publicat de clubul ''giallorosso'' pe reţelele sale de socializare.

''Omagiu adus lui Diego Armando Maradona'', a fost mesajul postat de Roma alături de videoclipul de pe Twitter . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia