VIDEO Fraților, ăștia au pus la Educație un dobitoc! Ăsta e mai prost ca Pop!

E ilegal de prost, ar trebui amendat! Fraților, ăștia au pus la Educație un dobitoc! Ăsta e mai prost ca Pop! Prof. univ. dr. ing. Valentin Popa este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. „Mă bucur că am ajuns să tai pamblica” sau „Important este ce spun studenții, noi l-am făcut pentru EL”. 

Urmăriți asta:

Din cauza ăstuia s-au certat Dragnea și C.Ștefănescu în ședința PSD. C.Ștefănescu l-a făcut chiar analfabet. Se pare că știa el ce știa.

Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

Popa ar fi ținut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. La un moment dat, a intervenit Codrin Ștefănescu, care a spus că nu putem să propunem în fața a milioane de alegători o astfel de alegere. Mai exact, Popa în detrimentul Ecaterinei Andronescu, în contextul în care deține cea mai mare notorietate din partid, „chiar mai mare decât a mea", a spus Codrin Ștefănescu. „Dacă ieșim cu această propunere în fața electoratului, vom avea mai probleme. Voi, cei care îl susțineți pe Popa, nu o să puteți explica", ar fi spus Codrin Ștefănescu.

Dialog Dragnea - Ștefănescu

Codrin Ștefănescu: Nu putem pleca din această sală în fața celor care ne votează, în fața zecilor de mii de psd-iști și a milioanelor de români care ne votează ca la inițiativa lui Nelu Stan de la Suceava cu susținerea președintelui Liviu Dragnea să votăm împotriva celui mai cunoscut comunicator al nostru. Nu îl putem vota pe domnul Popa care, până ieri, nici nu era membru PSD!

Liviu Dragnea: Te întrerup, Codrine, pentru că îl jignești pe domnul Popa!

Codrin Ștefănescu: Scuze, nu jignesc pe nimeni!

Liviu Dragnea: Ba da, jignești!

Codrin Ștefănescu: Faptul că domnul Popa e nou în PSD nu e jignire. Vă simțiți jignit domnule Popa?

Valentin Popa: Nu!

Liviu Dragnea: Te rog să te oprești Codrine, acum vorbesc eu!

Codrin Ștefănescu: De ce mă întrerupi?

Liviu Dragnea: Așa cum spuneai și tu...  pentru că pot! (n.r. - aluzie la declarația lui Codrin Ștefănescu cu privire la prezența unor persoane cu probleme penale în Guvern, într-un interviu la „Adevărul Live” - „Pentru că putem.”)

Ștefănescu: Și eu pot să te întrerup. Pot să spun lucruri nespuse care te întrerup pe tine de tot.

Liviu Dragnea: Te întrerup pentru că sunt președintele PSD!

Codrin Ștefănescu: Ai spus bine... încă!

Moment în care sala a rămas bulversată. Mai mulți reprezentanți ai unor organizații puternice au început să vocifereze. Dialogul între cei doi a continuat:

Codrin Ștefănescu: Nu e posibil ca acum o săptămână să o propunem prim-ministru alături de doamna Dăncilă și azi doamna Andronescu să piardă votul în CExN pentru că Liviu Dragnea îl susține pe un necunoscut. O voi vota pe Cati și o voi vota cu ambele mâini!

Liviu Dragnea: Vei vota cu o singură mână pentru că ai un singur vot!

S-a procedat la vot și cum jocurile erau deja făcute Ecaterina Andronescu a pierdut votul în fața proaspătului membru al PSD din Suceava, Valentin Popa, rectorul Universității din Suceava. Votul a fost 49 la 11 în defavoarea vicepreședintelui PSD susținut de PSD București.

C.Ștefănescu a confirmat la Antena3:

„A fost o discuție mai dură, dar nimic special. Nu este un capăt de țară, sunt discuții care se poartă în contradictoriu permanent. Noi care am susținut-o pe Cati, ne supunem majorității. Nu îmi aduc exact aminte dialogul, am fost supărat că m-a întrerupt, m-am enervat. În orice caz, niciodată, nu mergem cu amenințări. La nervi oi fi spus și eu ceva” a spus Codrin Ștefănescu.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

4 Info / Încă o lovitură mortală pentru PSD: Ana Birchall se înscrie în PNL! Să vezi dezvăluiri!

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan