VIDEO Gata, scenariștii destabilizării României au început atacul! Ce-au făcut PSD și CCR n-a fost întâmplător!

VIDEO Gata, scenariștii destabilizării României au început atacul! Ce-au făcut PSD și CCR n-a fost întâmplător!

Gata, scenariștii destabilizării României au început atacul! Ce-au făcut PSD și CCR n-a fost întâmplător! Să nu uităm instrumentul lui Tăriceanu, așa-zisul Avocat al Poporului, Renate Weber. A intrat deja în horă și Antena 3.

Peste 100 de persoane s-au adunat vineri seara în Piața Victoriei pentru a protesta. Scopul protestului nu este clar, însă a fost promovat intens pe Facebook de pagina Frontul Civic Unit, care militează pentru imunizare naturală, și de mai mulți oameni care se declară împotriva vaccinurilor.
De asemenea, protestul este susținut de persoane promovate intens de propaganda rusă.whatsapp sharing button

Cine a protestat în Piața Victoriei: „Să vină iar PSD-ul la putere. Pentru ce să port mască? Dacă e să moară omul, tot moare”.

„Guvern mai cretin ca asta nu cred ca a avut Romania. Ce vreau eu? Sa fie ca inainte de a veni acest guvern si sa lase omul, daca e sa moara, tot moare omul. Sa vina iar PSD-ul la putere. Au venit nermenicii… PSD-ul a furat, dar ce tunuri s-au dat acum… cu masti. Pentru ce sa port masca?

Cum cineva mai istet scoate capul, il da deoparte. Ma refer la Liviu Dragnea”, a spus pensionarul.

Vezi video de la minutul 22.00:

 Ora 19.00: La protest a ajuns și George Simion, un personaj care s-a remarcat prin gesturi radicale de provocare a maghiarilor (la Cimitirul din valea Uzului) sau în Republica Moldova. El a postat imagini de la protest

Ora 18.43: Părinți fără mască cu copii la miting (captură Digi 24)

 Sursa Foto: Captura Digi24.ro
Ora 18.34: Printre participanți se numără și dacopați care poartă steaguri cu mesajul ”Dacii liberi”

Ora 18.32: Șeful jandarmeriei București: Suntem în situația de a le explica oamenilor că sănătatea lor e mai importantă pentru noi decât pentru ei. Acești oameni își riscă sănătatea (Digi 24)
 
Ora 18.26: Protestarii folosesc simboluri naționale la protest (Captură Digi 24)

Ora 18.25: Bogdan Stanoevici, fost șef al Circului București și fost candidat la prezidențiale, e și el la miting, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari

Ora 18.20: În Piața Victoriei au fost aduși și copii, care nici ei nu poartă măști. Participanții se îmbrățișează, se pupă – toate gesturi nerecomandate în plină pandemie

Ora 18.17: La protest a venit și fostul europarlamentar Adrian Severin. După ce a fost condamnat la închisoare pentru corupție, Severin a promovat constant relații strânse cu Rusia.

 Foto: Captură Digi24.ro

Ora 18.12: Reprezentantul Jandarmeriei a declarat la Digi că poartă discuții cu protestatarii și deocamdată exclude sancțiuni.

Ora 18.09: În Piața Victoriei s-au strâns circa 100 de oameni, care nu păstrează distanța de 1,5 metri cerută de legislație. Mulți dintre participanți sunt îmbrăcați în straie populare și promovează mesaje conspiraționiste. Majoritatea participanților la miting nu poartă măști de protecție.

Articol inițial: Iulian Capsali, Dan Chitic și ActiveNews promovează o chemare la protest împotriva ”dictaturii” și care neagă existența coronavirusului. Protestul organizat pentru astăzi, la ora 17.00, în Piața Victoriei, cere demisiile liderilor politici și pretinde că nu există coronavirusul. Organizatorii dau ca exemplu Bulgaria, unde ieri a avut loc un protest similar organizat de un partid pro-rus, potrivit  Europa Liberă .

Organizatorul protestului este un cont nou de Facebook, creat în 6 mai, al unei mișcări numite Frontul Civic Unit. Pe pagina de Facebook nu există nici un detaliu legat de membrii mișcării, dar ritmul postărilor este susținut, iar direcția principală este dată de linia anti-occidentală și contestarea existenței coronavirusului. În plus, așa-zisul Front demască permanent presupusa ”dictatură” din România.

Iulian Capsali și Dan Chitic sunt promovați constant de site-ul Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei, iar ActiveNews publică frecvent articole violent anti-occidentale.

De remarcat că Frontul cere explicit organizarea în România a unor proteste similare cu cele din alte state UE, în care protestatari radicali au cerut violent eliminarea restricțiilor. În Germania, conducerea Partidului Social Democrat din Germania (SPD, partid de stânga care formează alături de CDU, marea coaliție de guvernare în Germania) a avertizat în legătură cu existenţa unor forțe radicale care vor să destabilizeze societatea.

În acest moment au fost raportate peste 4,5 milioane de cazuri de infecție cu coronavirus la nivel global, iar numărul deceselor a ajuns la 304.000.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!