VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

Polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere au declanșat o anchetă după ce Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO a fost filmat de paparazzi în timp ce conducea cu toate că ar fi consumat, înainte, mai multe sticle cu vin, la o terasă din zona Floreasca.

Fost ministru de externe și ambasador, secretarul general adjunct al NATO a intrat în atenția polițiștilor rutieri după ce, potrivit evz.ro, acesta s-ar fi urcat la volan cu toate că ar fi băut înainte mai multe sticle cu vin. Conform publicației citate, Mircea Geoană a fost filmat, la sfârșitul lunii iulie, în timp ce lua cina alături de soția lui, Mihaela.

Aceștia ar fi comandat pește, iar oficialul NATO ar fi băut mai multe sticle cu vin alb. Apoi, acesta s-ar fi urcat la volan, cu toate că, spun jurnaliștii evz.ro. ar fi fost afectat, în mod vădit, de alcool. După ce informațiile și imaginile au ajuns în spațiul public, Poliția Rutieră București a anunțat faptul că a au fost demarate verificări.

 „Cu privire la imaginile aparute in spatiul public precum și ca urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situația de fapt”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

5 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu