VIDEO „George Simion este consiliat și finanțat de Sebastian Ghiță”

VIDEO „George Simion este consiliat și finanțat de Sebastian Ghiță”

Liviu Dragnea a reapărut la TV și nu oricum, ci cu o serie de dezvăluiri sonore. Fostul lider al PSD-ului a ieșit la rampă cu informații bombă despre co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion.

Dragnea a dat de înțeles, duminică seară, în emisiunea „Culisele statului paralel”, de la Realitatea Plus, că George Simion ar fi consiliat de către Sebastian Ghiță. Ba mai mult, a afirmat că partidul AUR ar fi susținut nu doar de Ghiță, ci și de un alt „mogul”, Cristian Burci.

Dragnea: „Poate este doar o coincidență că…”

„Am auzit, în ultima vreme, că AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile. Poate este doar o coincidență că Sebastian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion.

PE CĂLIN GEORGESCU ÎL ȘTIU DE MAI MULȚI ANI, DAR NU M-A PREOCUPAT PERSOANA LUI PÂNĂ ACUM”, A DECLARAT DRAGNEA, POTRIVIT REALITATEA.NET .

Totodată, Dragnea a mai menționat un nume-cheie, în rândul comentariilor de ultim moment: „Nu am știut niciodată cine sunt cei din Grupul de la Monaco, mai puțin de Grupul de la Abu Dhabi. Poate că domnul Coldea merge pe acolo la cumpărături sau să se bronzeze”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina