VIDEO George Simion l-a luat de gât pe ministrul Energiei și i-a urlat în față „Ești un hoț!” / Ședința Parlamentului, suspendată

VIDEO George Simion l-a luat de gât pe ministrul Energiei și i-a urlat în față „Ești un hoț!” / Ședința Parlamentului, suspendată

George Simion, copreședintele AUR, l-a jignit luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, căruia i-a strigat în mod repetat ”Ești un hoț!”. Virgil Popescu vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa, moment în care Simion a venit peste el l-a microfon și a urlat în repetate rânduri ”Ești un hoț!”, ținându-l de gât. Virgil Popescu i-a replicat imediat, strigându-i ”Ești un prost!”

”Domnule președinte, pot să îi spun eu domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe Simion îl frământă alte lucruri”, a replicat Virgil Popescu.

Ulterior, președintele de ședință a suspendat ședința.

În acest moment, liderii grupurilor politice s-au reunit în ședința birourilor permanente pentru a decide eventuala sancționare a lui George Simion.

Ulterior, George Simion a declarat că ”nu e nicio agresiune, că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el. M-a deranjat faptul că e un hoț și i-am spus că e un hoț. Vorbesc în numele a milioane de români”.

”Este pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru este agresat fizic”, a spus președintele de ședință, Daniel Suciu, care a închis ședința.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina