VIDEO Ginerele lui Ceaușescu spune că Dragnea a rămas REPETENT în facultate. Cică pe INFRACTOR nu-l prea ducea capul...

VIDEO Ginerele lui Ceaușescu spune că Dragnea a rămas REPETENT în facultate. Cică pe INFRACTOR nu-l prea ducea capul...

Ginerele lui dictator Nicolae Ceaușescu, Mircea Oprean, a spus duminică, la Antena 3, că în calitate de profesor la Politehnică l-a avut student pe Țărănoiul Penal, actualul președinte al Camerei Deputaților, și, totodată, șeful PSD, Liviu Dragnea, care la materia sa a rămas repetent. 

Șeful PSD nu era însă un student tocmai eminent, după cum și-a amintit Mircea Oprean, dimpotrivă, nu-l prea ducea capul.

„La noi erau două direcții, cea pe care eram eu, cu transmisii automate, și o altă direcție cu service-uri și întreținere. Nu a venit pe direcția mea, că era mai greu. Dar, și așa a rămas repetent”, a spus profesorul Mircea Oprean.

Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu (a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Bade, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care "era foarte bun" si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca "La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent."

Declaratiile lui Mircea Opran au provocat uimire in studioul Antenei 3, Mircea Badea intreband, de mai multe ori, insistent: "Cum, Dragnea v-a fost elev? Nu exista asa ceva!"

In momentul in care Mircea Opran a povestit ca Liviu Dragnea a ramas repetent, moderatorii au intrebat "A ramas repetent?", Mircea Badea si Mihai Gadea glumind apoi: "Poate cand avea trupa rock", "Stii ca Dragnea a fost rocker".




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…