VIDEO Grup de soldați ucraineni spulberat de la mică distanță de un tanc rusesc care se apropie fără ca nimeni să se alarmeze

VIDEO Grup de soldați ucraineni spulberat de la mică distanță de un tanc rusesc care se apropie fără ca nimeni să se alarmeze

Un moment inexplicabil a avut loc aceste zile undeva pe frontul din Ucraina: un grup de soldați ucraineni au fost efectiv spulberați de la foarte mică distanță de un tanc rusesc ce s-a apropiat de ei fără ca nimeni să se alarmeze.

Soldati ucraineni spulbrati de un tanc de la mica distantaFoto: Colaj foto

În imaginile care s-au răspândit pe rețelele sociale - despre care nu se știe unde și când au fost făcute - apare un grup de circa 10-13 soldați ucraineni lângă un blindat rusesc distrus pe o margine a drumului.

Anterior acestui moment, alte imagini apărute îi înfățișau pe militari pozându-se pe epava blindatului rusesc.

Soldații de pe filmare par relaxați și privesc în lungul drumului cum cel puțin două tancuri se apropie.

La câteva momente după, când tancul s-a apropiat la circa 20-30 de metri, vehiculul militar trage în plin grupul cu tunul său, spulberând practic militarii ucraineni care nu s-au alarmat până în acel moment de apropierea vehiculelor militare.

Același moment filmat din alt unghi, de la mică depărtare de locul exploziei, arată exact momentul când grupul este lovit în plin (ATENȚIE - IMAGINI VIOLENTE). Cel care filmează apoi fuge, iar pe telefonul care a rămas pe modul înregistrare se mai aude cel puțin o dată cum tunul tancului de luptă este descărcat, iar apoi sunete de foc de mitralieră.

Unii internauți au spus că ar putea fi un caz de foc accidental din partea unor trupe ucrainene care ar fi capturat tancurile, însă repoziționarea tunului și țintirea spre marginea drumului, cele două trageri consecutive urmate de focuri de mitralieră par să invalideze această ipoteză.

ATENȚIE - Imagini foarte violente!

---


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /