VIDEO Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă de Team Esbjerg în ultima secundă (25-26), în sferturile Ligii Campionilor

VIDEO Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă de Team Esbjerg în ultima secundă (25-26), în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa daneză Team Esbjerg, cu scorul de 26-25 (12-9), duminică, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.



Campioana României a fost condusă întreg meciul, reuşind egalarea, 24-24, în min. 59, dar a Reistad a marcat golul victorie în ultima secundă.



Esbjerg, care a câştigat grupa din care a făcut parte şi CSMB, a avut un avantaj maxim de cinci goluri în prima repriză, iar în a doua de patru goluri, 23-19 (min. 53). CSM s-a apropiat la un singur gol de câteva ori, 15-16, 16-17, 19-20, dar a egalat abia pe final, ratând chiar şansa de a trece în avantaj prin Broch.



Pentru CSM au marcat Cristina Neagu 9 goluri, Eduarda Amorim Taleska 3, Alexandra Dindiligan 3, Elizabeth Omoregie 2, Emilie Hegh Arntzen 2, Carmen Martin Berenguer 2, Siraba Dembele Pavlovic 2, Yvette Broch 2.

Pentru daneze au înscris Kristine Breistoel 7 goluri, Henny Ella Reistad 6, Sanna Charlotte Solberg-Isaksen 5, Vilde Mortensen Ingstad 4, Mette Tranborg 2, Kaja Kamp Nielsen 2.



Rikke Vestergaard Poulsen a apărat 7 şuturi (23,33%).

Marie Davidsen a apărat 4 aruncări (23,53%), Tess Wester a parat 2 şuturi, iar Jelena Grubisic a parat o aruncare.

Manşa secundă va avea loc la Esbjerg, pe 8 mai.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO

* Mai multe fotografii pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...