VIDEO Imaginea zilei vine din SUA, unde o asiatică de 75 de ani l-a snopit în bătaie pe bărbatul care o atacase

VIDEO Imaginea zilei vine din SUA, unde o asiatică de 75 de ani l-a snopit în bătaie pe bărbatul care o atacase

O femeie asiatică în vârstă l-a luat prin surprindere pe atacatorul său după ce a fost agresată în centrul orașului San Francisco, luând în mână o paletă găsită pe stradă și apărându-se cu înverșunare, relatează Insider.

Potrivit New York Daily News, Xiao Zhen Xie, în vârstă de 75 de ani, a fost atacată de un bărbat alb de 39 de ani în timp ce aștepta să treacă drumul la o trecere de pietoni din centrul orașului american San Francisco.

Martorii oculari au relatat că Xie a ripostat după ce a fost lovită cu pumnul în față, luând o paletă de lemn pe care a văzut-o pe marginea drumului pentru a respinge atacul bărbatului.

Xie l-a lovit în mod repetat pe bărbat până l-a lăsat cu gura însângerată, reporterul KPIX Dennis O'Donnel postând pe Twitter o înregistrare video cu ce s-a întâmplat după incident.


Imaginile o arată pe Xie ținând o pungă cu gheață în dreptul unuia dintre ochii săi care pare învinețit în timp ce atacatorul ei este legat cu cătușe de o targă.

Xie este auzită în înregistrare întrebându-l pe bărbat în cantoneză: „Vagabondule, de ce m-ai lovit?”. Potrivit New York Daily News, autoritățile l-au identificat pe agresor ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Acesta atacase un bărbat asiatic în vârstă de 83 de ani înainte să o agreseze pe Xie. Poliția din San Francisco a anunțat că investighează incidentul pentru a stabili dacă a fost motivat rasial.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante