VIDEO Imagini cu Simona Halep după anunțul suspendării de 4 ani

VIDEO Imagini cu Simona Halep după anunțul suspendării de 4 ani

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj, iar fosta lideră WTA a vorbit miercuri despre decizia „fără sens” luată de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

Simona Halep, după anunțul suspendării de 4 ani: „Ce se întâmplă e o mare nedreptate”

Într-un interviu pentru Ziua de Constanța, dubla câștigătoare de Grand Slam s-a declarat șocată de acest verdict, dar rămâne încrezătoare că va reuși să-și dovedească nevinovăţia.

„Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat niciodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat.

Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere.

Sunt foarte dezamăgită şi şocată de faptul că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negative şi nu s-a găsit absolut niciodată substanţe interzise. La urină, doar pe data de 29, când a ieşit o cantitate infimă de Roxadustat şi aceasta a fost totul.

Acum, trebuie să ajung la TAS, o să apel la această decizie fără sens, din punctul meu de vedere. Sper că într-o zi o să iasă adevărul la iveală. Voi lupta până la capăt ca să arăt acest lucru” - Simona Halep, pentru Ziua de Constanța .

d

De știut:

  • Vestea că Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj a apărut vineri, 21 octombrie 2022.
  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Simona mai are o singură cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat