VIDEO Imagini de „colecție”! Așa „se dă” cu o rachetă Javelin!

VIDEO Imagini de „colecție”! Așa „se dă” cu o rachetă Javelin!

Sistemele portabile antitanc Javelin și NLAW, alături de sistemul autohton ucrainean Stugna-P, au fost probabil cele mai eficiente arme ale ucrainenilor împotriva tancurilor rusești.

Sistemul Javelin, in actiuneFoto: Captura Twitter

Noi imagini apărute pe rețelele de socializare arată probabil cel mai clar atac al unei rachete Javelin în războiul din Ucraina.

În imagini este văzută o echipă mică de luptători ucraineni care iau la țintă un tanc rusesc aflat la distanță chiar mică față de ei, într-o poziție mai în vale.

Imaginile foarte clare arată cum racheta lansată ia altitudine rapid și după câteva secunde lovește blindatul din partea de sus, în zona turelei, acolo unde blindajul e deobicei cel mai subțire.

Ucraina susține că până sâmbătă inclusiv reușise să distrugă aproape 460 de tancuri și aproape 1.500 de blindate rusești.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...