VIDEO Imagini de la aducerea celebrului fugar Genică Boenică, flancat de trupele speciale

VIDEO Imagini de la aducerea celebrului fugar Genică Boenică, flancat de trupele speciale

Interlopul celebru cunoscut drept Genică Boenică a fost adus în această dimineață în România, după ce a fost extrădat din Iordania. Bărbatul, care le trimitea polițiștilor mesaje pe rețelele de socializare, se ascundea în străinătate după mai multe condamnări penale, scrie Digi24 .

Un bărbat de 55 de ani, condamnat în 2 dosare la pedepse totalizând peste 10 ani de închisoare pentru infracţiuni precum complicitate la tentativă de înşelăciune, constituire de grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. prins de poliţişti, urmând să fie adus în ţară. Bărbatul este Romeo Ursu, cunoscut sub numele de Boenică, care timp de mai mulţi ani s-a aflat în Iordania, de unde posta pe Facebook imagini şi texte ironice la adresa autorităţilor române, transmite News.ro.

„La data de 18 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Investigaţii Criminale - I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Municipiul Bucureşti. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de înşelăciune şi instigare la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii”, anunţă IGPR.

De asemenea, cel în cauză se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanţa, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul este Romeo Ursu, cunoscut sub numee de „Boenică”. Acesta urmează să fie încarcerat într-un penintenciar.

Interlopul a fugit în Iordania în urmă cu 15 ani, după ce a primit condamnările definitive.„Boenică” a fost dat în urmărire generală în 2008, fiind acuzat de înşelăciuni în domeniul imobiliar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”