VIDEO Imagini de război/Apărarea ucraineană anti-rachetă în Liov/O interceptare a fost surprinsă chiar deasupra celui care filma

VIDEO Imagini de război/Apărarea ucraineană anti-rachetă în Liov/O interceptare a fost surprinsă chiar deasupra celui care filma

Rusia a lansat în noaptea de luni spre marți un atac cu rachete asupra orașului Liov, cel mai mare din vestul Ucrainei. În replică, apărarea antiaeriană a Ucrainei a reacționat și a lansat rachete de interceptare, și cel puțin câteva par să fi reușit interceptări ale rachetelor rusești, relatează hotnews.ro .

Interceptarea unor rachete rusesti deasupra LiovuluiFoto: Colaj foto

Pe timpul nopții, în momentele atacului, unii locutori ai Liovului au putut filma răspunsul bateriilor antiaeriene, lansările rachetelor anti-aeriene fiind cele vizibile în momentul lansării și direcționării spre ținte datorită motoarelor aprinse.

Forțele Aeriene Ucrainene spun că cel puțin trei rachete de croazieră rusești au fost interceptate.

O filmare surprinde exact lansarea unei astfel de rachete care zboară apoi rapid la mică altitudine și reușește o interceptare chiar deasupra celui care filmează.

O altă filmare surprinde ceea ce pare a fi o altă interceptare, însă aceasta ar putea fi aceeași interceptare ca și în cazul filmării de mai sus, doar filmată din alt unghi.

Primarul din Lviv, Andrii Sadovîi, spune că atacurile lansate luni noapte de către ruși asupra regiunii au fost printre cele mai mari, raportat la numărul de rachete, și face apel către locuitori să nu filmeze operațiunile de apărare aeriană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…