VIDEO Imagini de război/Tancuri rusești printre blocuri trag cu tunul în clădiri, la Mariupol

VIDEO Imagini de război/Tancuri rusești printre blocuri trag cu tunul în clădiri, la Mariupol

Distrugerea din orașul ucrainean Mariupol atinge noi culmi cu fiecare zi în care se duc luptele de gherilă între ultimii apărători ucraineni și trupele de invazie ale Rusiei.

Tancuri rusesti trag in blocurile din MariupolFoto: Colaj foto

Noi imagini din dronă publicate de Russia Today arată cum se duce în aceste zile războiul urban, între clădiri bombardate și dărâmate, într-un scenariu apocaliptic.

În imagini se văd tancuri rusești care circula printre clădiri, prin ceea ce a fost odată spațiul verzi dintre imobile, și trag cu tunul direct în blocuri acolo unde se presupune că ar fi trebuit să fie soldați ucraineni care au fost angajați în luptă.

Ajunși în această fază de luptă de gherilă urbană, soldații ucraineni au fost filmați cum atacă trupele rusești de pe acoperișul caselor, din blocuri, de la ferestre și de la etajele de sus cu orice pot, inclusiv cu lansatoare de rachete antritanc NLAW.

Rusia a anunțat miercuri că 1.026 de soldați ai Brigăzii 36 de pușcași marini din Ucraina, dintre care 162 de ofițeri, s-ar fi predat în orașul-port Mariupol.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro