VIDEO Imaginile în care criminalii italianului carbonizat cară cadavrul tranșat

VIDEO Imaginile în care criminalii italianului carbonizat cară cadavrul tranșat

Cei doi presupuși criminali ai bărbatului care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Măgurele în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, au fost surprinși pe camerele de filmare în timp ce cară cadavrul tranșat al italianului.

Tânăra de 23 de ani care ar fi avut o relație cu italianul și soțul acesteia apar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere cărând mai multe bagaje cu trupul tranșat al bărbatului pe care l-ar fi omorât.

Cei doi au coborât în fața blocului situat pe Aleea Livezilor, o stradă din Cartierul Ferentari, din Sectorul 5 al Capitalei, în jurul orei 1.45 dimineața, pe 7 mai.

S-au oprit din drumul spre mașină și s-au retras când un taxi a oprit în dreptul blocului.

Au reluat transportarea bagajelor voluminoase abia după ce taxiul a plecat.

Cei doi suspecți în cazul cetățeanului italian găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, pe un câmp din Măgurele, și-ar fi recunoscut faptele.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de G4Media, cei doi au admis că l-au omorât pe italian după o ceartă pornită din cauza geloziei.

Mai exact, italianul ar fi avut o relație cu o româncă, la care s-a dus în vizită, în apartamentul ei din Sectorul 5 al Capitalei. Totuși, acolo a dat de soțul femeii, astfel că au început să se certe.

Cei doi soți l-au omorât, iar apoi l-au dus cu mașina pe câmpul din Măgurele, unde i-au dat foc. Deși au scăpat de plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, anchetatorii ar fi descoperit că ar aparține unei firme de închirieri, mai arată sursa citată.

Anchetatorii au făcut percheziții marți seară, 10 mai, la domiciliile a două persoane, un bărbat și o femeie, în dosarul cetățeanului italian mort în Ilfov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...