VIDEO Imaginile zilei/Vulpea înfometată care mănâncă ciocolată

VIDEO Imaginile zilei/Vulpea înfometată care mănâncă ciocolată

Preotul Sorin Buşoi, de la Parohia „Schimbarea la Faţă” din Reşiţa, a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care hrăneşte cu mâna lui o vulpe pe care a întâlnit-o, în urmă cu trei zile, la Văliug.

Vulpea, la început ”timidă”, accept în cele din urmă să mănânce batonul de ciocolată chiar din mâna preotului, mirat și el de atitudinea animalului cunoscut drept unul foarte greu de îmblânzit.

”Deci nu pot să cred, uite-o cum vine lângă mine”, comentează preotul în timp ce filmează vulpea care pare flămândă.

După ce ia bucata de ciocolată, vulpea se retrage puțin pentru a-și savura desertul, apoi se întoarce în speranța că va primi din nou o mică atenție.

”Nu pot să cred, asta-i domestică, măi frate”, se miră preotul atunci când vulpea s-a apropiat atât de mult de el încât a luat batonul cu ciocolată chiar din mâna bărbatului.

Și în Bucegi, la cota 2500 o vulpe vizitează frecvent echipa de meteorologi de la stația meteo. Animalul s-a obișnuit atât de mult cu oamenii încât se comportă aproape ca un animal de casă. Se pare că frigul, dar și lipsa hranei determină animalele sălbatice să-și modifice comportamentul și să se apropie tot mai mult de oameni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu