VIDEO Îmbulzeală de interlopi la căpătâiul liderului Clanului Corduneanu

VIDEO Îmbulzeală de interlopi la căpătâiul liderului Clanului Corduneanu

Lumea interlopă din județul Vaslui și-a trimis reprezentanții la priveghiul celui considerat cel mai temut interlop din România, Costel Corduneanu. Printre aceștia, Ionuț Moșailov, un cunoscut interlop din zona Moldovei.

Cu borseta pe umăr și îmbrăcat într-un tricou de culoare neagră, Moșailov era vizibil afectat de dispariția liderului clanurilor interlope din România, scrie vremeanoua.ro .

Ionuț Moșailov este interlopul din Vaslui care a ajuns în arestul Poliției după ce a "tocmit" o gașcă de bătăuși din comuna Văleni să-i aplice o corecție fizică unui cunoscut care a "îndrăznit" să-i tragă un pumn în față, distrugându-i reputația de mare șmecher.

Ca să scape de pedeapsă, probabil sfătuit de vreun avocat, Moșailov a făcut un live pe internet în care a spus că-i pare rău că a fost agresiv și-i îndeamnă pe alții să nu facă ce a făcut el și că Poliția a făcut bine că l-a băgat la răcoare pe un șmecher ca el.

La priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, de la restaurantul La Castel, de lângă Iași, Moșailov a stat tot timpul lângă Adrian Corduneanu, cel considerat urmașul decedatului.

Înmormântarea lui Costel Corduneanu va avea loc vineri, 19 aprilie, la cimitirul “Eternitatea” din Iași.

Între timp, în culise se dau, se pare, lupte ascunse pentru locul lăsat liber de Costel Corduneanu. Cele mai mari șanse le are, cel mai probabil, fratele său, Adrian "Beleaua" Corduneanu.

În această perioadă, sunt așteptate să ajungă la Iași sute de persoane, printre care șefi ai clanurilor de interlopi din București, dar și din alte zone ale țării, precum și din străinătate.

clanuri interlopi

La căpătâiul lui Corduneanu a ajuns și cunoscutul Nelson Mondialu pentru a-și prezenta omagiile și respectul. El a intrat plin de emoții în cortul în care se află sute de persoane.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro