VIDEO În timp ce soldații lui ucid copii, Putin se întâlnește cu stewardesele de la Aeroflot

VIDEO În timp ce soldații lui ucid copii, Putin se întâlnește cu stewardesele de la Aeroflot

Vladimir Putin a ales să se întâlnească și să se pozeze cu angajatele de la cea mai mare companiei aviatică de stat din Rusia. Acțiunile Aeroflot s-au prăbușit pe bursa de la Moscova în pofida încercărilor statului de a le menține pe linia de plutire.

Acțiunile Aeroflot au ajuns la un minim de 36 ruble pe o acțiune. La începutul anului, o acțiune era cotată la 62 de ruble.

Trupele ruse au deschis focul asupra civililor din Irpin, cel puțin 3 oameni fiind uciși, dintre care 2 copii, potrivit informațiilor publicate de Kyiv Independent .

Haos in Irpin- FacebookFoto: Hotnews

La Irpin a început bombardarea în direcția civililor. Ocupanții au început să tragă, în vreme ce oamenii au început să se ascundă, printre ei fiind mulți copii și bătrâni, potrivit sursei citate.

Oamenii încearcă să evacueze atât pe jos, cât și cu mașina.

Ocupanții împușcă în mașini civile fără milă sau fără discernământ. Mașina voluntarilor a fost împușcată cu o zi înainte, trei persoane au fost ucise, a mai precizat sursa citată.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska