VIDEO Încă o navă rusească a „căzut la datorie” în drum spre Insula Șerpilor!

VIDEO Încă o navă rusească a „căzut la datorie” în drum spre Insula Șerpilor!

Marina ucraineană a afirmat pe rețelele de socializare că a lovit remorcherul rusesc de salvare Spasatel Vasily Bekh, despre care spune că se afla în procesul de „transport de muniții, arme și personal al Flotei Mării Negre către Insula Șerpilor”, relatează The Guardian .

Guvernatorul din Odesa, Maksym Marchenko, a confirmat afirmația marinei ucrainene privind un atac ucrainean încheiat cu succes asupra unei nave rusești, postând pe Telegram că:

„În această dimineață, în Marea Neagră, remorcherul Flotei Mării Negre „Vasily Bekh” a fost lovit de rachete în timp ce transporta muniție, arme, personal și SAM „TOR” către Insula Șerpilor. Felicitări echipei de pe crucișătorul «Moscova»!”.

Acest videoclip neverificat al atacului este, de asemenea, transmis pe rețelele de socializare. Nu există nicio indicație clară cu privire la momentul în care a fost filmat videoclipul sau dacă arată ceea ce se pretinde.

Afirmația nu a fost verificată în mod independent și, deocamdată, nu există niciun comentariu din partea marinei ruse cu privire la starea navei.

Sursa foto: Russian Black Sea Fleet / kchf.ru


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina