VIDEO Încă un atac mafiot în vestul țării?

VIDEO Încă un atac mafiot în vestul țării?

Încă un atac în stil mafiot în vestul țării. S-a întâmplat de data aceasta într-o localitate din Timiș. O mașină a fost incendiată de un individ care se face nevăzut apoi alături de complicele său. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit Pressalert.ro, mașina distrusă aparține unui luptător de kickbox din Timișoara, Alin Văcăreanu, care nu a putut fi contactat până acum de către redactorii publicației, pentru a relata ce s-a întâmplat.

Incendiul a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea Giarmata din județul Timiș. Un apel la 112 a anunțat autoritățile că o mașină a luat foc în fața unui restaurant.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un autoturism oprește în fața localului în care se desfășoară un botez. În câteva secunde, un bărbat toarnă o substanță inflamabilă pe mașina celui care organiza evenimentul și dispare.

Autoritățile au fost alertate de proprietarul mașinii care a văzut cum autoturismul său este cuprins de flăcări.

A încercat să îl stingă cu mai multe extinctoare, însă până la venirea salvatorilor, mare parte din mașină fusese distrusă.

Polițiștii îl caută pe suspect și au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL