VIDEO Înregistrare CUTREMURĂTOARE cu un medic. „Trimitem acasă urgențele care mor...”

O înregistrare cutremurătoare cu un medic din Râmnicu Sărat a apărut pe internet. Ea a fost publicată de ramnicpress.ro.

Conform înregistrării publicate de ramnicpress.ro, doctorul primar Paul Eugen Rânja poartă o discuție telefonică cu un superior din care reiese faptul că spitalul râmnicean stă foarte prost la capitolul financiar, iar "urgențele sunt trimise acasă din cauza lipsei fondurilor". Conform imaginilor, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat "nu mai are voie să interneze" pentru că "nu mai sunt bani de la Casă" (n.r. Casa de Asigurări). În cadrul respectivelor imagini, medicul poartă o discuție telefonică, cel mai probabil cu un director medical , în care se plânge de faptul că "superiorul" nu l-a apărat în cazul unei probleme medicale apărute recent în unitatea spitalicească, tocmai din cauza lipsei banilor.

Pentru că situația din spital este de-a dreptul disperată, medicul recunoaște că "(...) trimitem acasă urgențele care mor".

„Sărut mâna doamna şefă! Vai de mine ce mi-a făcut, doamna doctor, dumneavoastră nu mă apăraţi deloc! Păi ce problemă medicală mai avansată, doamnă? El are glicemie 200, are hemoglobina glicozilată, asta nu e urgenţă, doamnă! Noi trimitem acasă urgenţele care mor la domiciliu, asta nu e urgenţă! Păi da, desigur! Păi dar dacă îl face pe ăsta să se supere şi de ciudă moare, că poate să moară de ciudă un om, ştiţi!”

Înregistrarea a fost făcută în urmă cu două săptămâni de aparținătorii unui pacient diabetic și căruia i s-a refuzat internarea pe motiv că nu este o urgență.

Medicul a fost înregistrat când vorbea despre un posibil caz de malpraxis, un pacient de 69 de ani, din comuna Ghergheasa. Acesta a decedat la începutul lunii septembrie, după ce a fost consultat la urgenţă.

I s-a prescris tratament, dar la 2 ore după vizita la spital, bărbatul a murit.

În timpul conversaţiei telefonice, medicul spune și că spitalul stă foarte prost la capitolul financiar, iar "urgenţele sunt trimise acasă din cauza lipsei fondurilor".

Ulterior, cadrul medical a susţinut că a fost vorba despre un moment de furie, după o dispută cu o colegă din spital şi că spitalul nu a avut niciodată probleme legate de finanţare.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

2 Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub met…

3 Hai cu pușcăria! / Codrin Ștefănescu, citat vineri, ca suspect, la DIICOT!

4 PSD, adevăratul virus care-a lovit România! Teodorovici propune suspendarea președintelui Iohannis, ales recen…

5 PSD e Mafia! / Un nou dosar de corupție zguduie PSD! Mai mulți lideri, citați vineri, ca suspecți, la DIICOT!

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul