VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

Armin Bitzy l-a înjunghiat pe Gabi „Șef" în plină stradă, în fața blocului în care cel din urmă locuia și chiar lângă un loc de joacă pentru copii. Bitzy i-a aplicat două lovituri de cuțit în abdomen și în gât, apoi a dispărut. Gabi „Șef" a rămas într-o baltă de sânge.

Gabi „Șef" era un interlop din Galați, membru al clanului Ogeaca. A devenit cunoscut în anii 2000, după o răfuială pe care ar fi avut-o cu Marian Ivan, la vremea respectivă liderul interlopilor din Galați.

Câţiva ani mai târziu, în 2008, Marian Ivan avea să fie ucis tot cu o lovitură de cuțit în gât, de către un interlop rival.

Interlopul avea trei copii și, în ultima vreme, mergea foarte des în Olanda de unde aducea maşini.

Gabi „Șef"a făcut închisoare pentru proxenetism şi cămătărie și se eliberase acum doi ani.

Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii

Ucigașul lui Gabi „Șef" este Armin Bălăucă, zis Bitzy, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Galați.

Fratele ucigașului și bărbatul ucis au fost prieteni. Gabi „Șef" voia să ia apartamentul pe care îl deținea fratele lui Armin Bitzy pe care-l împrumutase cu o sumă de bani. Fratele lui Bitzy nu ar mai fi rezistat amenințărilor și a fugit în Austria, unde s-a sinucis.

Armin a premediat răzbunare și, joi seara, în jurul orei 20.00, l-a așteptat pe Gabi „Șef" în fața blocului acestuia, într-o zonă plină de locatari și copii care se jucau, și l-a lovit cu cuțitul de două ori, în abdomen și în gât. Apoi, atacatorul a dispărut.

Vecinii au sunat la 112, Gabi „Șef" a primit primul ajutor și a fost transportat la spital în stare foarte gravă, iar ulterior a decedat cu toate eforturile medicilor de a-l salva.

Armin Bitzy a fost prins câteva ore mai târziu.

"În declarațiile date de inculpat, acesta susține că între inculpat și victimă exista o stare conflictuală, având la bază neînțelegeri și discuții legate de un apartament care ar fi aparținut fratelui inculpatului și pe care victima dorea să obțină proprietate asupra lui.

La întâlnirea dintre victimă și inculpat nu a mai participat nicio altă persoană, din probele de până acum. Se susține doar că s-au întâlnit în mod accidental cu mașinile”, a declarat procurorul Liliana Istrate, conform antena3.ro .

Cercetările se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tulburare a ordinii și liniștii publice de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați. SURSA: Newsweek România



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa