VIDEO Interlopul Faraonu de la Madrid, „aroganță” de 14.000 de euro

VIDEO Interlopul Faraonu de la Madrid, „aroganță” de 14.000 de euro

Interlopul Faraonu de la Madrid, „aroganță” de 14.000 de euro. Legenda spune că Faraonu are câteva kilograme de aur, de proveniența cărora nu vrea să vorbească. Zilele acestea s-a filmat cumpărând o brățară de aur pentru care a plătit 14.000.

Bogdan Iulian Iordache, alias Faraonu de la Madrid, are o nouă „faraoancă”, pe Bianca Ștefania, din Craiova...

Bogdan Iulian Iordache, cunoscut în lumea interlopă drept Faraonu de la Madrid, recunoaște că derulează afaceri „legale și mai puțin legale”. Olteanul stabilit de peste 25 de ani în Spania a sfidat pandemia: s-a dat cu tancul într-o bază militară din Spania, de lângă Madrid, iar acum are în plan să zboare „20 de minute cu un avion de luptă F16”.

Bogdan Iordache e stabilit în Spania de la vârsta de 10 ani. „Am plecat de jos”, se laudă interlopul. „Am visat să mă fac fotbalist, am și fost la juniorii lui Villarreal, însă n-aveam suficient talent”, explică acesta.

Face apologia tipului de personaj low-profile. Unii se laudă că sunt interlopi după câtă închisoare au făcut. După câți oameni au bătut, după cât țipă și amenință. “Dar sunt și interlopi ca mine, cu afaceri legale și mai puțin legale. Eu am o firmă de transporturi internaționale”, spune Faraonu.

„Eu nu am femei la produs. D-asta sunt invidioși toți pe Faraonu de la Madrid. Că mă descurc și pe pandemie, nu ca ei”, spune olteanul, care ține să precizeze că are angajați 30 de bodyguarzi.

Deși zice că e low-profile, pe pagina sa de Facebook publică imagini și filmulețe cu tot ce face ieșit din comun. Se dă cu tancul, a închiriat elicoptere și mașini de lux, acum are în plan să se urce într-un avion de luptă F16. „Costă 10.000 de euro pentru 20 de minute, o s-o fac și p-asta. Lumea nu mă halește. Uite-l p-ăla, zic ei, se dă cu tancul, cu avionul, iar pe noi nu ne lasă poliția să ieșim din casă. Asta înseamnă puterea unui interlop, prin astfel de lucruri o arată”, explică Bogdan Iordache.

Legenda spune că Faraonu are câteva kilograme de aur, de proveniența cărora nu vrea să vorbească. „Am și afaceri ilegale, atât pot spune”, conchide Bogdan.Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la șapte luni și 10 zile de închisoare și își va ispăși pedeapsa la penitenciarul Rahova