VIDEO Interlopul Mircea Nebunu, urmărit internațional, anunță că a preluat clubul Million Dollars

VIDEO Interlopul Mircea Nebunu, urmărit internațional, anunță că a preluat clubul Million Dollars

Șeful clanului Sportivilor, Mircea Băluș, zis Nebunu, anunță că a preluat clubul Million Dollars și că vineri va avea loc inaugurarea. Interlopul invită toți prietenii la deschidere prin intermediul rețelelor sociale.

Raluca Drăgoi și orchestra vor cânta la acest eveniment.

Mircea Nebunu este dat în urmărire internațională pentru punerea în executare a unei pedepse cu închisoarea pentru conducere cu permis fals de Ucraina. El se află în Italia, la Milano, acolo unde a fost și reținut acum două luni, însă acum este liber și organizează petreceri, conform Newsweek.

Mircea Nebunu a preluat Million Dollar, iar Raluca Drăgoi va cânta la deschidere

Mai mult, el susține că a preluat clubul Million Dollars alături de câțiva parteneri.

"Oameni dragi ,vă anunțăm cu mare drag că începând cu data de 25 Martie ,eu Samir Castellano, împreuna cu Costelino și bineînțeles cu nașul meu Mircea Nebunu, am preluat din nou conducerea restaurantului Milion Dolars!
Începând cu data de 25 Martie ,va avea loc marea deschidere, unde își face prezența sora noastră Raluca Drăgoi !
Noi va așteptam in număr cât mai mare sa va distrati ca de fiecare data la localul nostru ,unde atmosfera este mereu pe Așteptările dumneavoastră !
Nu uitati ,25 Martie, Marea Deschidere Milion Dolars!", este mesajul lui Samir Catsellano, preluat și de Mircea Nebunu pe pagina sa de Facebook.
În același mesaj, cântăreața Raluca Drăgoi invită și ea lumea la petrecerea de deschidere la care va susține un concert alături de orchestra ei.

Mai mult, Mircea Nebunu invită el însuși prietenii și cunoscuții la Million Dollar.
"Vă aștept seară de seară la Milionu cu Dolari!!! Începând din seara asta!!! Eu cu Familia mea!!! Vom fi acolo!!! Să vă distrați!!!", este mesajul lui Mircea Nebunu.

Million Dollars, locul de întâlnire al interlopilor

Million Dollars este cunoscut ca un loc de întâlnire al interlopilor din București. Acolo veneau maneliști celebri, invitați de interlopi cunoscuți.

În 2010, fiul temutului interlop Nuțu Cămătaru și-a înjunghiat un rival la Million Dollars. Nuțulică l-a înjunghiat în toaleta localului pe un apropiat al clanului Caranilor, bodyguard al clubului Million Dollars din Capitală. Victima, Marian Naca, zis ”Italianul” a fost tăiat la abdomen și a fost salvat de medici. În restaurant se aflau și maneliștii Adi Minune și Florin Salam, care au fost audiați de anchetatori și au depus mărturie în fața judecătorilor.

Adi Minune a declarat judecătorilor că a fost amenințat telefonic să nu depună mărturie, de către o persoană dintr-un clan.

La acea vreme, patronul localului bucureştean Million Dollars, Ilie Viorel, zis “Vivi”, finul unuia dintre capii clanului Carani, a fost săltat de pe stradă şi reţinut 24 de ore pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Mircea nebunu, urmărit internațional

Mircea Nebunu este urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoare în România și a fost chiar reținut în decembrie 2021 de autoritățile italiene, apoi a fost eliberat.

De curând a fost chiar naș la un botez, iar invitațiile le-a făcut prin mai multe live-uri pe site-urile de socializare unde a indicat și localul din Milano la care a avut loc petrecerea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”