VIDEO „Iuhu, v-ați împăcat”

VIDEO „Iuhu, v-ați împăcat”

Viviana Sposub a stârnit un val de reacții pozitive în mediul online, după ce a postat un filmuleț, pe contul ei de Instagram, tocmai din America. Fosta prezentatoare și-a pus fanii pe jar în doar câteva secunde.

​George Burcea s-a mutat în America, în urmă cu mai multe săptămâni, iar Viviana Sposub, fosta lui iubită, s-a filmat, în urmă cu doar câteva ore, tot acolo.

Fosta prezentatoare TV apare pe străzile din America, dansând, când, la un moment dat, un bărbat o ia pe sus și o „fură”. Totul a fost doar o glumă, dar silueta bărbatului a ridicat multe semne de întrebare.

Internauții au sesizat imediat că bărbatul respectiv este înalt și slab, ceea ce i-au făcut să meargă imediat cu gândul la George Burcea, deoarece semănă foarte mult fizic. Comentariile nu s-au mai oprit, multă lume fiind convinsă că și-au mai dat o șansă.

„Până la urmă, v-ați împăcat. Te-ai dus după el, în America”, „Iuhu, v-ați împăcat”, „E George Burcea”, au fost doar o parte din comentariile scrise la postarea vedetei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”