VIDEO Jandarmeria, mesaje perverse înaintea protestului Diasporei. Temele lansate de Antena 3 și Propaganda PSD, preluate de slugile regimului drăgnist

VIDEO Jandarmeria, mesaje perverse înaintea protestului Diasporei. Temele lansate de Antena 3 și Propaganda PSD, preluate de slugile regimului drăgnist

Jandarmeria, mesaje perverse înaintea protestului Diasporei. Temele lansate de Antena 3 și Propaganda PSD, preluate de slugile regimului drăgnist. Să nu mai vorbim că au anunțat strângerea unei adevărate armate în București. De ce este nevoie să aducă jandarmi din fieful PSD de la Craiova?

Jandarmeria a lansat joi dimineața, în mod neobișnuit, o serie de avertismente cu privire la mitingul de vineri din Piața Victoriei la care sunt așteptați românii care muncesc în străinătate.

Oficialii Jandarmeriei au avertizat că nu vor fi tolerate niciun fel de provocări sau comportamente antisociale. „Am văzut amenințări cu moartea, cu vărsare de sânge la adresa jandarmilor (…) Am văzut îndemnuri la ocuparea instituțiilor publice. Nu ne jucăm și vom lua măsuri (…) Cei care vor lansa mesaje de instigare vor răspunde (…) Recomandăm tuturor să se delimiteze cu fermitate de acest tip de afirmaţii care nu fac decât să crească riscul radicalizării la adresa forţelor de ordine, cu scopul de a obţine o reacţie”, a afirmat Marius Militaru, șeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei.

Reprezentanţii instituţiei spun că Jandarmeria nu va accepta insubordonarea civică, destabilizarea socială şi că nu vor tolera ca 300 de oameni să blocheze o arteră rutieră. Jandarmii vor ieşi la miting şi patrule hipo, câini sau dispozitive de blocare a străzilor. 

Șeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat că autorităţile sunt pregătite să facă faţă situaţiei şi că persoanele care prezintă un potenţial risc vor fi în atenţia Jandarmeriei. "Toţi cei care vor lansa mesaje de instigare vor fi pedepsiţi de lege. Rolul nostru este de a asigura ordinea de drept, a participanţilor, nu de a ne confrunta. Jandarmeria Româna este o instituţie independentă politic, care asigură un serviciu public", a precizat Marius Militaru.

Declaraţiile reprezentantului Jandarmeriei Române

- Au apărut o serie de mesaje şi afirmaţii, îndemnuri la violenţă, la ură şi la intoleranţă. Am citit ameninţări cu moartea, vărsarea de sânge la adresa jandarmilor care ar urma să asigure buna desfăşurarea a protestului. Autorităţile nu vor tolera astfel de atitudini şi nu vor sta impasibile

- Nu vom accepta niciun fel de insubordonare civică sau acţiuni care urmăresc destabilizarea socială

- În situaţia în care un jandarm identifică o persoană care încalcă legea, trebuie să fie sancţionată. Jandarmii sunt loviţi, muşcaţi, etc. nu ne facem singuri dreptate, jandarmii se află în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi trebuie să sancţioneze comportamentele antisocial. - Oamenii de bună credinţă îşi pot exercita drepturile, să se delimiteze de grupurile care provoacă intervenţia jandarmilor.

- Vom avea de la Craiova, Prahova, jandarmi din ţară, patrule hipo şi câini şi dispozitiv de blocare a străzilor. Să nu sperie pe nimeni, dar sunt măsuri care se iau peste tot în Europa.

- Am primit mesaje de ameninţare care vizau familiile noastre, copiii. Sunt în lucru la instituţiile abilitate.

- Nu vom tolera ca 300 de persoane să blocheze o arteră rutieră. Nu e normal, nu e legal.

Ştire în curs de actualizare

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Informații certe

3 Zvon...

4 Zvon...

5 Așa o fi?