VIDEO Jegul de Abraham, agresiv cu Marian Ceaușescu. Reacția protestatarului: „Ați fost parte dintr-un sistem bolnav. Comunistule! Ai fost un milițian!”

VIDEO Jegul de Abraham, agresiv cu Marian Ceaușescu. Reacția protestatarului: „Ați fost parte dintr-un sistem bolnav. Comunistule! Ai fost un milițian!”

Jegul de Abraham, agresiv cu Marian Ceaușescu. Reacția protestatarului: „Ați fost parte dintr-un sistem bolnav. Comunistule! Ai fost un milițian!”
 
În prezent, Pavel Abraham este invitatul constant al oficinelor propagandistice ale PSD, Antena 3 și RTV, acolo unde are tupeul să ofere lecții de moralitate cu o nonșalanță greu de egalat. Astfel, milițianul a fost invitat sâmbătă, de data aceasta la B1, pentru a discuta pe marginea tragediei de la Caracal. La ieșirea din sediul televiziunii, Pavel Abraham a fost întâmpinat de protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu cu o serie de mesaje de nemulțumire:

"Țineți minte când ați fost împotriva Revoluției? Ați fost parte dintr-un sistem bolnav. Comunistule! Ai fost un milițian!", a zis Ceaușescu.

"Câți bani îți dă mă Ghiță ca să-l pupi în c*r?", a mai adăugat protestatarul Marian Ceaușescu. 

"Ce moralitate ai tu băi comunistule, milițianule care ai tras în noi?", a mai zis protestatarul înainte ca Pavel Abraham să plece cu automobilul de lux din zonă. 

De subliniat sunt gesturile milițienești care i-au rămas în reflex lui Pavel Abraham. Milițianul era pe punctul de a-l lovi pe revoluționarul Marian Ceaușescu și de abia și-a stăpânit agresivitatea. Dacă scena avea loc în epoca comunistă după care e nostalgic Abraham, cu siguranță l-ar fi agresat pe Marian Ceaușescu, scrie Podul.ro.

----

Înainte să-și ia doctorate și diplomele de la nenumărate facultăți, Pavel Abraham și-a început cariera ca un ofițer în Miliție și a ajuns chiar să pregătească alți milițieni precum el, din anii 80 și până la Revoluție, scrie vice.com. Așadar, mulți dintre polițiștii actuali cu comportament de milițian au fost sub instrucția lui Pavel Abraham. 

Pavel Abraham a fost cercetat pentru complicitate la dare de mită, în dosarul interlopului Fane Căpățână. Pavel Abraham a primit neînceperea urmăririi penale în ancheta care îl viza pe Ștefan Dinu, zis Fane Căpățână, după ce interlopul a încercat să mituiască un polițist. 

În anul 1997, ca șef al poliției a fost acuzat de fostul ministru Gavril Dejeu că l-a protejat pe Fane Căpățână, prin 1998-1999, chestorul Manoloiu și secundul său Abraham erau suspectați că ar fi primit mită de 500.000 dolari. Până în 2007, martie presupusa șpagă a fost ținută la sertar, MAI nu a luat nicio măsură, iar DGA nu a reușit să finalizeze ancheta, să ceară măsuri, mai apare și în rețeaua bancherilor, în niște stenograme, în discuții dintre Ruse și Iordache.

În ianuarie 2017, în contextul manifestațiilor contra OUG 13, Pavel Abraham a afirmat în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul Romania TV că jandarmii trebuiau să împuște protestatarii:

"Vreau să vă spun - nu se ajunge la asta - și mulți vor crede că exagerez, că în câmpul democratic, dacă situația o impune, pentru a evita anumite violențe de proporții, se poate folosi și armament adevărat. Se somează de mai multe ori. Intrăm într-o grilă de tratare a unei manifestații până la capăt", a spus Abraham la România TV.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...