VIDEO Jegurile dracului! Niculae Bădălău, alături de alți pesediști, cântă o manea cu versurile „Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

VIDEO Jegurile dracului! Niculae Bădălău, alături de alți pesediști, cântă o manea cu versurile „Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat o filmare în care senatorul PSD Niculae Bădălău dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”. Acesta nu precizează când a avut loc întâmplarea.

Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, scrie deputatul Prisnel.

Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu