Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO Jurnalistul Cristi Citre, lovit cu pumnul de cretinii lui Dragnea: Nu da, dom’ parlamentar, suntem noi, jurnaliștii!

Jurnalistul Cristi Citre, lovit cu pumnul de cretinii lui Dragnea: Nu da, dom’ parlamentar, suntem noi, jurnaliștii! La început a fost ura. Ura exprimată în cuvinte. Ura afișată prin atitudine, relatează Cristi Citre, unul dintre cei mai resctați jurnaliști de veniment politic, pe platforma G4Media.ro, evenimentele de miercuri din Parlament.

Șobolani. Așa au fost numiți toți cei care nu simțeau și nu respirau în același ritm cu Liviu Dragnea – jurnaliști, ONG-iști, protestatari, parlamentari din opoziție.

Șobolanul este un animal care răspândește boli. Șobolanul este un animal care trebuie stârpit, eradicat, exterminat.

Propaganda nazistă i-a numit pe evrei șobolani pentru a înșuruba în mentalul colectiv imaginea unui popor ce trebuia exterminat, justificând astfel Soluția Finală.

Aproape un secol mai târziu, Liviu Dragnea folosește același apelativ pentru a-i identifica astfel pe toți cei care nu răspund comenzilor sale. Culmea, inspirat de consilierii săi israelieni. O evreică din România a denunțat utilizarea apelativului șobolan, comparând discursul lui Dragnea cu filmul de propagandă al lui Goebels.

A fost doar o chestiune de timp până când hate speech-ul propagat de locotenenții jupânului roș să treacă la nivelul următor: agresiunea fizică.

Astăzi, 20 iunie, s-a întâmplat și asta. Victimele au fost jurnaliștii. Agresorii au fost mai mulți parlamentari PSD puși de jupânul roș în rol de gărzi de corp ad-hoc.

Liviu Dragnea a fost flancat, la ieșirea din sala de plen a Camerei Deputaților, de câteva cefe late cu carnete de parlamentar. Nu l-a atacat nimeni, nu l-a înjurat nimeni, nu s-a apropiat nimeni de el. Doar jurnaliștii au vrut să-i pună întrebări.

Și atunci, cefele late au intrat în acțiune: au smuls cabluri, au dat peste camere, au dat cu coatele și cu pumnii. În jurnaliști.

Mi-am luat un pumn în plex de am văzut stele verzi. Alți doi colegi au pățit la fel. O colegă a încasat un cot în coaste. În rol de gărzi de corp ad-hoc cinci parlamentari PSD: Dorel Căprar, Florin Buicu, Ilie Toma, Vlad Bontea, Laurențiu Nistor.

Întrebat de un coleg de ce a dat cu pumnii în jurnaliști, una dintre cefele late a răspuns: pentru că noi suntem o echipă.

Ați înțeles, da? Ei își spun echipă. Procurorii îi numesc pe unii dintre ei grup infracțional organizat.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

3 Rechizitoriu DNA / Schema ingenioasă prin care „nașul” Mircea Sandu ar fi luat o șpagă de 200.000 de euro de la …

4 Faceți diferența! Bulgaria cumpără F-16 de ultimă generație, de trei ori mai scumpe decât cele cumpărate de Ro…

5 Trei năpârci. Atenție la aroganța voit afișată...

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend