VIDEO La Vaslui, coronavirusul se tratează cu sex în holul blocului!

VIDEO La Vaslui, coronavirusul se tratează cu sex în holul blocului!

Vremeanoua.ro: Scene incredibile: sex nebun, pe casa scãrii, printre ghivecele cu flori

NEBUNATICI… Între doi amorezi din municipiul Vaslui existã o atractie fizicã ce întrece orice limitã. Chiar si pe cea a expunerii în public. Asa se face cã cei doi “porumbei”, trecuti bine de prima tineretie, au uitat cã nu se aflã acasã, în pat, ci într-o scarã de bloc. Au verificat locul, s-au asigurat cã nu vor fi deranjati de nimeni, apoi s-au dezbrãcat si au trecut la fapte. Chiar dacã, din când în când, senzorii de miscare mai aprindeau câte un bec pe casa scãrii, amorezii se opreau câteva secunde, apoi se întorceau la treburile lor, fãrã nicio rusine. Scenele fierbinti au fost surprinse, luni seara, într-un bloc de pe strada Traian, unde locatarii au montat mai multe camere dupã ce, în ultima lunã, de pe casa scãrii au fost furate mai multe ghivece cu flori.

De aproape o lunã de zile, câtiva locatari ai blocului 329 din municipiul Vaslui se chinuie sã afle cine le tot furã ghivecele de flori de pe casa scãrii. Au fãcut inclusiv plângere la politie, dar spun cã pânã acum nu s-a fãcut niciun demers, considerându-se probabil cã prejudiciul este prea mic. Simtindu-se abandonati în lupta cu hotii, vasluienii si-au montat camere de supraveghere pe scarã, în speranta cã vor descoperi, pânã la urmã, cine sunt fãptasii.

Unde dai si unde crapã

Nu au trecut multe zile de la montarea dispozitivelor si hotii au picat în plasã precum musca în farfuria cu lapte. Luni noaptea, în jurul orei 12, un bãrbat si o femeie, ambii trecuti de prima tinerete, au intrat în scarã, cãrând dupã ei mai multe sacose pline. Fãrã sã stie cã sunt înregistrati, acestia au luat-o la pas pe scãri, pânã la etajul opt, lãsând impresia cã nu se aflã pentru prima datã acolo. Odatã ajunsi la ultimul etaj, cei doi îndrãgostiti inspecteazã putin locul, apoi fãrã sã stea prea mult pe gânduri, se dezbracã si trec la treabã. Scena de amor se deruleazã în mai multe acte, timp de câteva zeci de minute, perioadã în care bãrbatul este deranjat o singurã datã, de un bec care se aprinde din cauza senzorilor de miscare. Speriati, cei doi opresc partida de amor, asteaptã câteva secunde pânã se stinge becul, apoi îsi reiau, nestingheriti, activitatea. “De o lunã de zile încercãm sã aflãm cine ne tot furã florile de pe casa scãrii. Luni am montat camerele de supraveghere, iar luni seara am prins hotii. Ca bonus, am surprins si o scenã de sex în toatã regula. Cei doi au mers la sigur, cunosteau scara pentru cã noi avem douã intrãri, dintre care la una nu functioneazã interfonul. Au urcat pânã la etajul opt, unde e intrarea în pod. La etajul ãla nu locuieste nimeni, nu sunt apartamente acolo. Stiau unde vin si pentru ce vin. Când am montat camerele, nu ne asteptam sã surprindem astfel de scene. Am trimis imaginile video si la Politia Localã, pentru cã bãrbatul din filmulet apare cu unul dintre ghivecele de pe scarã într-un video al unui bar din apropiere. Cu sigurantã el e hotul. Acum sperãm ca autoritãtile sã ia mãsurile ce se impun”, ne-a declarat o locatarã a blocului respectiv.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

5 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!