VIDEO Lasconi, cu colții în beregata lui Drulă: „Rezultatul ADU e dezastruos. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile”

VIDEO Lasconi, cu colții în beregata lui Drulă: „Rezultatul ADU e dezastruos. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile”

Elena Lasconi a descris la Digi24 ca fiind "dezastruos" rezultatul ADU la alegerile locale 2024 și l-a atacat în mod dur pe Cătălin Drulă. "Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi", a declarat Lasconi.

Elena Lasconi, candidată din partea Alianţei Dreapta Unită, a fost realeasă în funcţia de primar al municipiului Câmpulung, conform rezultatelor provizorii publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.

"Rezultatul ADU e dezastruos din punctul meu de vedere, la Câmpulung am făcut istorie și în 2020 și acum. Cred că sunt primarul cu cel mai mare scor din țară, mai puțin municipiile și orașele. Ciucu pe care-l felicit a luat 72%, bravo!

Am făcut o treabă extraordinară la Câmpulung, am reușit să facem cu echipa ceva ce nu se întâmplă în lume, am crescut partidul cu 21 procente în doi ani jumate, Am acum 52% și majoritate în consiliu.


Dacă vrei să mergi la câștig trebuie să ai un target, unde vrei să ajungi, să nu îți stea nimic în cale, nu cu orgolii.

Nu m-am așteptat să fie atât de rău, am crezut că va fi sub 20%, dar nu așa rău.

Când am discutat pentru europarlamentare, aveam în cap un scor de minimum 30%, pentru asta trebuia să luptăm.

Suntem singura alternativă de dreapta din România și o să reînviem.

Sunt multe greșeli, trebuie discuții în partid, e bună câteodată și o lovitură din asta ca să știi că nu ți se cuvine totul. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi.

Cred că a făcut o greșeală și cu mine, pentru asta lumea i-a amendat, nu au luat în calcul atât de mult Elena Lasconi, m-au garat la gara de la Câmpulung. Eu chiar sunt o forță, fiecare primar pe care-l cunosc și a reconfirmat merită respectul", a declarat Lasconi.

Întrebată dacă va intra în cursa electorală internă, Elena Lasconi a declarat că nu știe încă și că se va sfătui și cu colegii înainte să ia o decizie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...