VIDEO Loredana Groza a vorbit în premieră despre divorțul său

VIDEO Loredana Groza a vorbit în premieră despre divorțul său

Loredana Groza a vorbit într-un podcast pentru prima dată de divorțul de soțul său.

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. La începutul anului 2023, tatăl vedetei a dezvăluit că aceasta a divorțat de Andrei Boncea, cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani. Artista a păstrat tăcerea, la fel și soțul ei cu privire la acest subiect.

Invitată la Mihai Morar în podcast, Loredana Groza a explicat situația.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

"La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!", a spus Loredana Groza, în podcastul "Fain și Simplu".


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată