VIDEO „Lupta” de la Băcești, Vaslui

VIDEO „Lupta” de la Băcești, Vaslui

Imagini şocante, cu o bătaie cu săbii şi cuţite, au fost surprinse de camere de supraveghere pe o stradă din comuna vasluiană Beceşti. Scandalul dintre cele două clanuri țigănești rivale a pornit de la o poveste de dragoste.

 
Conflictul a plecat de la un tânăr iubăreț, în vârstă de 14 ani, jumătate român și jumătate țigan. Martorii spun că, săptămâna trecută, băiatului i s-a făcut chef de o tăvăleală și a “necinstit” o fată din satul Simila, comuna Zorleni, care provenea dintr-o familie aparținând clanurilor de țigani din Murgeni, potrivit vremeanoua.ro.

Tânărul a fost prins de rudele fetei și reținut până sâmbătă dimineață, când a fost adus la Băcești, în fața staborului țigănesc, pentru a fi „judecat”.

„Instanța” a fost formată din șeful staborului de la Murgeni și șeful staborului de la Băcești. Iar la „proces” a participat și familia de români, din partea mamei băiatului, însă totul a degenerat într-o bătaie în plină stradă, cu săbii, cuțite și multe țipete.

“În data de 22 mai a.c., ora 15:09, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Băcești, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.

Trei persoane au fost rănite

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice. La menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea apariției de fapte antisociale, participă și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”