VIDEO Mai are România proști care delirează non stop la Gâdea, la Antena 3? Răspuns: da/Azi, „celebra actriță” Carmen Tănase

VIDEO Mai are România proști care delirează non stop la Gâdea, la Antena 3? Răspuns: da/Azi, „celebra actriță” Carmen Tănase

Carmen Tănase, iritată de oamenii care respectă regulile din pandemie.

Actrița s-a arătat revoltată de supunerea de care dau dovadă oamenii privind respectarea regulilor impuse de autorități. Carmen Tănase spune că oamenii ar trebui să își apere drepturile și să fie la fel de curajoși și în viața reală, nu doar pe rețelele sociale.

„Tot ce se întâmplă de un an și ceva se întâmplă pentru că se poate, pentru că noi permitem, pentru că suntem supuși, pentru că zicem ‘măcar să îmi faceți aia’.

Acest cuvânt „măcar” o să ne mănânce pentru că înghițim absolut orice, sau dacă nu înghițim vorbim pe la colțuri scriem pe Facebook, suntem viteji mari pe Facebook și, când este să ne apărăm drepturile te trezești în stradă cu 1.000 de speriați, pe care oricum toată lumea, după aceea, îi face în toate felurile cum le vine la gură”, a spus Carmen Tănase la Antena 3.

Ea a mai vorbit despre faptul că este dezamăgită de oameni, în general, pentru că și-au pierdut instinctul de autoapărare, pe care animalele încă îl au.

Actrița este foarte furioasă pentru că oamenii respectă regulile și recomandările autorităților privind eforturile de a limita răspândirea covid-19.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a spus celebra actriță.

Actrița le-a bătut obrazul celor care au copii și i-a întrebat ce răspuns le vor oferi atunci când vor fi întrebați ce au făcut pentru ca ei să aibă o viață mai bună.

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic? Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a încheiat Carmen Tănase.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...