VIDEO MAMA minciunilor! Pandele despre nevastă-sa, Firea: I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon.

VIDEO MAMA minciunilor! Pandele despre nevastă-sa, Firea: I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon.

 MAMA minciunilor! Pandele despre nevastă-sa, Firea: I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. Primarul din Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a susţinut, într-o emisiune omagială difuzată de România TV în seara de Paşte, că soţiei sale i-a fost găsită în colon „o sârmă de vreo 3 centimetri”, dar că primarul general al Capitalei nu a acceptat să se trateze în străinătate, gândindu-se şi la „ce spune lumea”, scrie Adevărul.

 Vezi video cu „sârma” de la minutul 26.00:


Pandele a discutat la România TV despre cele trei intervenţii chirurgicale suferite de Gabriela Firea în ultimele luni.

„Mi-a atras atenţia să nu spun ce s-a întâmplat, iar eu simt nevoia să spun că am avut o perioadă foarte grea, din noiembrie. Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună <<mă doare>>. M-am trezit de câteva ori noaptea şi o găseam pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu. Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab. M-am întors pentru a nu ştiu câta oară cu faţa spre Dumnezeu”, a declarat Pandele.
Acesta a explicat că deşi mai mulţi prieteni au închiriat un avion pentru a o duce în străinătate, la Nisa, pe Gabriela Firea, pentru a se trata, primarul general al Capitalei a refuzat.

„Nu am vrut sub nicio formă. I-am explicat că am maximă încredere în medicii din România, în medicii Spitalului Cantacuziono care m-au tratat. Am avut atâta încredere că voi fi salvată, pentru că a fost o situaţie critică, încât i-am mulţumit soţului pentru eforturile de a beneficia de cele mai bune tratamente peste hotare şi am insistat să rămân şi sunt convinsă că am făcut bine”, a afirmat Firea, care a mai spus că în luna mai este programată pentru o patra intervenţie chirurgicală.

„A fost dificil pentru că la început nu se cunoştea cauza stării mele de sănătate. A fost necesară o serie de investigaţii pentru a se lua decizia finală de intervenţie chirurgicală clasică, nu laparoscopică, şi programarea unei noi intervenţii la mijlocul sau la finalul lunii mai“, a adăugat Firea.

Primarul Capitalei a vorbit şi despre „zvonistica toxică din jurul familiei“ sale, despre care a spus că „e un plan de dezinformare foarte bine pus la punct, din mediul politic“.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda