VIDEO Man, Moruțan și Marin, decisivi în Italia. Românii fac furori, însă în a doua ligă din peninsulă

VIDEO Man, Moruțan și Marin, decisivi în Italia. Românii fac furori, însă în a doua ligă din peninsulă

Românii încep să scoată capul în fotbalul din afară. E adevărat că în Italia, însă doar în liga a doua. Man, Moruțan și Marin, cei trei ”M” din Serie B, au fost decisivi pentru echipele lor.

Dennis Man, pasator pentru două goluri ale Parmei. Foto Getty images

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au adus victoria pentru Pisa cu două goluri de poveste contra Perugiei, scor 2-1, chiar dacă echipa lor a evoluat în inferioritate numerică din minutul 31. Oaspeții au avut 1-0 la pauză, dar la reluare și-au intrat în mână românii.

Moruțan a restabilit egalitatea cu un șut pe jos din unghi, după ce a preluat cu spatele la poartă și a întors un fundaș advers (min. 51). Șapte minute mai târziu a venit rândul lui Marius Marin să iasă la rampă cu un gol fabulos, primul pentru el în actuala stagiune. Dar ce gol! Mijlocașul a șutat cu sete, fără preluare, de la aproape 20 de metri și a trimis balonul direct în vinclul porții adverse!

Cu această victorie, Pisa e pe locul 6, la 5 puncte distanță de poziția secundă, ocupată de Genoa, la care evolueză un alt internațional român, George Pușcaș.

Parma a bătut pe terenul liderului

Într-un alt meci din Serie B, Parma a învins spectaculos, cu 4-3, liderul Frosione, chiar la el acasă. Dennis Man și-a adus o contribuție la victoria surprinzătoare, cu două pase de gol, primele pentru român în această stagiune.

Internaționalul român a dat primul assist în minutul 21, când Ansaldi a dus scorul la 2-0 pentru Parma. Iar la scorul de 2-1, fostul jucător de la FCSB a ieșit din nou la rampă, cu un assist din cădere pentru Zanimacchia (35). Liderul din Serie B a egalat la 3 în partea a doua a meciului, însă Parma a marcat prin Vazquez.

Cu cele 3 puncte, echipa lui Man a urcat pe locul 7, aflându-se o poziție în spatele celor de la Pisa. La Frosione, Daniel Boloca a jucat toată partida în linia de mijloc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...