VIDEO Manelistul Dani Mocanu, implicat într-un accident cu o blindată militară în timp ce filma un video-clip

VIDEO Manelistul Dani Mocanu, implicat într-un accident cu o blindată militară în timp ce filma un video-clip

Manelistul Dani Mocanu ar fi închiriat o mașină specială blindată din Anglia, care arată ca un mini-tanc, pentru a filma un video-clip, relatează presa locală. În timp ce se plimba cu această mașină pe o stradă din Vîlcea, șoferul autovehicului a lovit două mașini care erau parcate regulamentar.

Șoferul (cu permis de conducere din Marea Britanie) a fost amendat – a transmis IPJ Vîlcea: „Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de polițişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reședinţă”.

Polițiștii au ținut să mai precizeze că mașina în care se afla și Danu Mocanu nu este un vehicul militar ci unul de epocă, istoric, de colecție, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, conform Agerpres.

accident valcea


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”