VIDEO Marșul: „Susținem DNA, vrem depolitizarea CCR!” 10.000 de oameni au mărșăluit la Parlament și DNA

VIDEO Marșul: „Susținem DNA, vrem depolitizarea CCR!” 10.000 de oameni au mărșăluit la Parlament și DNA

Manifestanţii care au plecat în marş din Piaţa Victoriei în urmă cu aproape două ore au ajuns în faţa Parlamentului, pe traseu alăturându-li-se şi alte persoane, astfel că numărul lor a crescut la 10.000. Oamenii scandează "Demisia", "Hoţii" şi "DNA, nu uita, noi suntem de partea ta". În Piaţa Universităţii, ei au îngenunchiat şi au aprins lanternele telefoanelor, ţinând un moment de reculegere pentru cei care au murit la revoluţia din 1989.

LIVE VIDEO Privesc.eu:

23.05 Manifestantii au aprins lanternele telefoanelor mobile si canta imnul de stat.

23:00 Au mai ramas circa 500 de protestatari, care s-au oprit in Piata Victoriei. Se scandeaza "Zi de zi aici vom fi" si Demisia, demisia!".

22.55 Un barbat in varsta a participat la marsul pro-DNA in baston.

22.40 Numarul manifestantilor a scazut la aproximativ 7.000. Protestatarii sunt acum in mars pe Bulevardul Magheru si se indreapta spre Piata Victoriei. Se scandeaza "Nu-i vrem pe hoti si pe mafioti", "Nu vrem sa fim o natie de hoti".

22:31 - "Romania, trezeste-te!", striga la unison protestarii din Bucuresti. "Vrem sa muncim, nu sa va pazim!", mai striga acestia.

22:27 - In timp ce miile de protestatari au plecat de la DNA si se indreapta spre Guvern, in Piata Victoriei sunt alti oameni care ii asteapta

22.27 "Bravo, DNA", "DNA, nu ceda, noi suntem de partea ta" si "Codruta, te iubim" - au scandat manifestantii la sediul DNA, aplaudand de asemenea in repetate randuri

22.00 Manifestantii au ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ei scandeaza "DNA, nu uita, noi suntem de partea ta"

21.40 In jur de 10.000 de persoane marsaluiesc la aceasta ora la Parlament

21.30 La Ministerul Justitiei, manifestantii scandeaza "Rusine, rusine sa va fie!". Circulatia rutiera este blocata pe Bd. Libertatii

21:23 - "La DNA! La DNA! La DNA!" si "Antena 3, niste derbedei", se striga la mars. In fata Parlamentului este o masina a Antene3, iar protestatarii au aruncat cu bani inspre aceasta, transmite corespondentul Ziare.com.

21.15 Manifestantii au ajuns in fata Parlamentului. Numarul lor a crescut la 5.000

Manifestantii care au plecat in mars din Piata Victoriei in urma cu aproape doua ore au ajuns in fata Parlamentului, pe traseu alaturandu-li-se si alte persoane, astfel ca numarul lor a crescut la 5.000.

Protestatarii au ajuns in fata Parlamentului strigand "Parlament de hoti, la puscarie toti!", "DNA nu ceda", "Noaptea hoti, ziua mafioti".

La monumentul eroilor Revolutiei, manifestantii au ingenunchiat, au tinut un moment de reculegere si au aprins luminile telefoanelor. Apoi au aplaudat.

20.25 Manifestantii care au plecat din Piata Victoriei in mars spre Parlament au ajuns in Piata Universitatii, pe traseu alaturandu-li-se si alte persoane, astfel ca numarul lor a crescut la peste 3.000.

Pe traseu, oameni au iesit la balcoane, au aplaudat si au strigat in acelasi timp cu cei din strada "Demisia" si "Romania cere fara gratiere", relateaza News.ro.

Manifestantii sufla in fluiere si vuvuzele si striga "Iesiti din casa, daca va pasa!", "Romania, trezeste-te!", "Demisia!", "Vrem justitie, nu coruptie", "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu", "Hotii".

Circulatia rutiera este blocata pe traseul pe care se deplaseaza protestatarii - bulevardele Lascar Catargiu, Magheru, Nicolae Balcescu - pe sensul de mers dinspre Piata Victoriei spre Piata Unirii.

Numărul manifestanţilor care au plecat în marş din Piaţa Victoriei spre Parlament a ajuns la aproximativ 2.500, ei scandând, pe traseu, "Demisia", "Hoţii" şi "DNA, nu uita, noi suntem de partea ta". În Piaţa Universităţii, oamenii au îngenuncheat şi au aprins lanternele telefoanelor, ţinând un moment de reculegere pentru cei care au murit la revoluţia din 1989.

19:50 - "DNA, nu uita: noi suntem de partea ta!", se striga in continuare in Bucuresti.

19:48 - Si in Brasov oamenii apara DNA. "DNA, curata politica!", este mesajul transmis de aici.

19.45 Aproximativ 2.000 de manifestanti sunt in mars spre Parlament

19:41 - "CCR si PSD, aceeasi mizerie", se striga in Bucuresti, cerandu-se "Demisia".

19:36 - "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu!", se striga la Bucuresti, in drum spre Parlament.

19:31 - "Veniti cu noi!", striga oamenii din Bucuresti plecati in mars spre Parlament.

19:34 - Cei peste 2.500 de protestatari din Piata Victoriei au pornit in mars, asa cum au anuntat. Eu au plecat strigand "PSD, ciuma rosie".

19.25 Manifestantii din Piata Victoriei amana plecarea in mars spre Parlament

Manifestantii din Piata Victoriei, al caror numar este de cateva sute, amana plecarea in mars spre Parlament, deoarece sunt prea putini, scrie News.ro.

19:07 - "DNA, nu uita! Noi suntem de partea ta!", striga protestatarii din Piata Victoriei, continuand cu "Romania, Trezeste-te!".

19:02 - Peste 1.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei din Bucuresti.

Conform imaginilor transmise pe Facebook de StirileProTV, in jurul orelor 18.30 se adunasera in Piata Victoriei circa 200-300 de persoane.

Manifestatii de sustinere a Directiei Nationale Anticoruptie au fost anuntate pe Facebook, pentru astazi, in Capitala si in alte orase din tara, sub sloganul "Sustinem DNA, vrem depolitizarea institutiilor".

In Bucuresti, protestatarii se vor aduna in fata Guvernului, apoi vor porni in mars spre Parlament. Oamenii sunt asteptati in strada si in Brasov si Cluj.









Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...