VIDEO Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă când a auzit explicațiile Simonei Halep după eșecul de la Wimbledon

VIDEO Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă când a auzit explicațiile Simonei Halep după eșecul de la Wimbledon

Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă, în direct la BBC, când a auzit explicaţiile Simonei Halep, după înfrângerea cu Su-Wei Hsieh din turul al treilea de la Wimbledon. Fosta mare campioană nu a fost de acord cu Halep, care s-a plâns de distanța de doar trei săptămâni dintre Roland Garros și Wimbledon.

"Aveai trei săptămâni la dispoziție! Înainte era una singură. Apoi, începând din '73 / '74 au fost două săptămâni. Anul trecut am obținut și a treia săptămâna. Știu că este mult mai dificil acum, sunt mult mai multe cerințe în timpul liber, știu că a fost imens pentru ea că a obținut acel titlu după trei finale bla bla bla și pentru România bla bla bla, dar serios? Trei săptămâni! Îți iei liber o săptămână, apoi începi să te antrenezi și joci în turneu. Ea ar trebui să fie relaxată, mie mi s-a părut agitată", a afirmat Martina Navratilova, potrivit BBC.

Simona Halep a ratat calificarea în optimile turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh (locul 48 WTA), scor 6-3, 4-6, 5-7.

Vezi aici reacția Martinei Navratilova:



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...