VIDEO Medicul Emilian Imbri - consilier al ministrului Educaţiei

VIDEO Medicul Emilian Imbri - consilier al ministrului Educaţiei

Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului "Victor Babeş", este consilier al ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Anunţul a fost făcut de Sorin Cîmpeanu într-un briefing de presă organizat de minister şi Reprezentanţa UNICEF în România privind iniţiativa "Cea mai mare lecţie despre vaccinare".


"Îi mulţumesc domnului Emilian Imbri, care a acceptat să fie consilier al ministrului Educaţiei", a afirmat Cîmpeanu.

El a spus că va susţine accelerarea testării în şcoli, precizând că vor exista teste suficiente.

"Am avut mai multe discuţii constructive ieri cu ministrul Sănătăţii (...) Nu putem spune că a fost foarte bine organizat procesul de asigurare a testelor la dispoziţia şcolilor atunci când şcolile solicită aceste teste şi atunci când părinţii îşi dau acordul pentru utilizarea acestor teste. Acest lucru s-a reglat din punct de vedere organizatoric. Vă asigur că vor exista teste suficiente disponibile pentru toţi cei care vor dori să se testeze. (...) Încă de ieri s-a rezolvat. oricum până la finalul acestei săptămâni sunt convins că nu va exista problema disponibilităţii testelor. De altfel, nici nu a existat până acum, factorul limitativ a fost tocmai acordul părinţilor pentru testare şi disponibilitatea personalului medical pentru administrarea acestor teste care sunt teste medicale", a susţinut ministrul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi?