VIDEO Melania Trump a votat în Florida. Nu avea mască, dar era îmbrăcată într-o rochie de 4.500 de dolari

VIDEO Melania Trump a votat în Florida. Nu avea mască, dar era îmbrăcată într-o rochie de 4.500 de dolari

Melania Trump a votat în Florida. Soţia lui Donald Trump s-a prezentat la secţia de votare într-o ţinută elegantă, dar fără mască. Prima doamnă a SUA a purtat o rochie Gucci în valoare de 4.500 de dolari.

 Melania Trump a votat marţi dimineaţă la centrul de recreere Morton şi Barbara Mandel din Palm Beach. Soţia lui Donald Trump şi-a schimbat reşedinţa în anul 2019, alături de soţul său, lăsând în urmă New York-ul pentru însorita Florida.

Melania Trump s-ar putea bucura de ultimele ore ca primă doamnă a Statelor Unite, sondajele indicându-l câştigător pe Joe Biden, cu un avans restrâns în Florida şi alte cinci state americane: Arizona, Michigan, Carolina de Nord, Pennsylvania şi Wisconsin.


 
Prima doamnă a mers la vot cu o ţinută pe măsură din care lipsea însă masca. Potrivit Daily Mail, Melania Trump, care a fost diagnosticată la începutul lunii octombrie cu Covid-19, a purtat o rochie Gucci, în valoare de 4.500 de dolari.

„Totul a decurs perfect”, a declarat Wendy Sartory Link, responsabilă pentru supravegherea alegerilor, pentru The New York Times. Aceasta a adăugat că în cele cinci minute petrecute de doamna Trump la secţia de votare s-au respectat condiţiile de siguranţă: „Era singura alegătoare din cameră în acel moment”.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...