VIDEO Militarii profesioniști ruși despre noii recruți: „Merg la moarte sigură. Toți”

VIDEO Militarii profesioniști ruși despre noii recruți: „Merg la moarte sigură. Toți”

Campania de mobilizare a Rusiei se desfășoară de o săptămână. Unii dintre noii recruți au fost deja trimiși pe front fără niciun fel de pregătire, alții dorm pe jos în barăci ca niște celule de închisoare. Pe toți îi așteaptă moartea, cred profesioniștii.

Mulți recruți au fost forțați să cumpere pe banii lor materiale medicale de bază și uniforme, iar în unele cazuri, li s-au dat arme ruginite.

Meduza i-a rugat pe rușii care au luat deja parte la războiul țării împotriva Ucrainei - ca soldați contractuali și mercenari - să spună ce cred despre mobilizare.

„Sincer, toți vor muri acolo. Vor fi mutilați și uciși. Asta nu e o armată antrenată! Eu, de exemplu, am servit ca soldat sub contract pentru o perioadă lungă de timp, apoi am ales să merg pe frontul din Ucraina și tot m-am trezit nepregătit. Chiar din prima zi, mi-am dat seama că am făcut cea mai mare greșeală din viața mea” a declarat Kirill pentru Meduza .

„Te trezești dimineața o persoană, iar seara devii altcineva. Treci prin metamorfoze atât de intense, încât te sperie. Te sperie cât de orb erai. Și surd”.

Un mercenar Wagner, Anatoli, a primit ordin de recrutare când tocmai se întorsese de pe front după șase luni.

„Nu înțeleg ce vrea să obțină cu această mulțime de oameni. Dacă noi, profesioniștii, am luat bătaie acolo, ei ce cred că vor face? Cel mai bun scenariu este ca ei să rămână rezerve în Donbas. Cel mai rău este că vor muri ca niște eroi. Mai ales dacă sunt aruncați acolo după o săptămână de antrenament. O săptămână - asta nu înseamnă absolut nimic!”, a declarat Anatoli.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina