VIDEO Ministrul Eduard Novak: Îi încurajez pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, să se vaccineze

VIDEO Ministrul Eduard Novak: Îi încurajez pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, să se vaccineze

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat miercuri, după ce s- a vaccinat la Spitalul Militar din Capitală, că îi îndeamnă pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, să conştientizeze importanţa acestui gest şi să se imunizeze.

"În calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, dar şi de sportiv, îi încurajez pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, dar nu numai, să se înregistreze pentru vaccinare şi să se imunizeze, imediat ce vor avea această ocazie, să îi îndemne pe cei apropiaţi să facă acelaşi lucru, dar şi să conştientizeze importanţa acestui gest", a declarat Novak, conform paginii de Facebook a MTS.


El a precizat că populaţia României are nevoie de mai multă mişcare pentru a dobândi o formă fizică mai bună astfel încât orice impas medical să fie mai uşor depăşit.

"Trebuie să fim responsabili pentru noi înşine, pentru cei din jurul nostru, să transformăm anul 2021 într-unul al speranţei, al revenirii la normalitate. Putem învinge pandemia, dacă suntem uniţi, dacă suntem mai atenţi la sănătatea noastră în general. Să fim atenţi la modul în care ne alimentăm, să facem mişcare, să căutăm să avem o formă fizică şi mentală cât mai bună, astfel încât orice impas medical să fie, pe viitor, mai uşor de depăşit!", a mai spus Novak.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a vaccinat anti-COIVD-19 miercuri, alături de ceilalţi membri ai Cabinetului Cîţu, la Spitalul Militar din Bucureşti.

Sportiv de performanţă, Novak a declarat la sfârşitul anului trecut, la preluarea mandatului său, că intenţionează să continue cariera de ciclist paralimpic.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro