VIDEO Momentul exploziei de pe Podul Kerci, care leagă Crimeea de Rusia

VIDEO Momentul exploziei de pe Podul Kerci, care leagă Crimeea de Rusia

O explozie puternică a avut loc sâmbătă dimineață pe podul Kerci, care supratraversează strâmtoarea dintre Marea Neagră și Marea Azov și leagă Crimeea de Rusia.

Momentul exploziei de pe podul KerciFoto: Colaj foto

Momentul exploziei a fost surprins pe camerele de supraveghere și pare să arate că un camion a explodat puternic în timp ce traversa podul.

De altfel, Comitetul Național Antiterorism (CNA) din Rusia, citat de Ria Novosti, a anunțat sâmbătă dimineață că un camion a fost aruncat în aer.

„La ora șase și șapte minute, pe partea auto a podului Crimeea dinspre partea peninsulei Taman , un camion a fost aruncat în aer, ceea ce a dus la aprinderea a șapte cisterne de combustibil ale unei garnituri de tren care se îndrepta spre peninsula Crimeea", se arată în raport.

Potrivit CNA, două secțiuni ale podului auto s-au prăbușit parțial. Autoritățile din Crimeea anunță nu au existat victime. Liderul regiunii, Serghei Aksenov a declarat că, potrivit evaluării vizuale, un sens de mers al podului auto este intact. Traficul pe pod a fost suspendat, navigația în strâmtoare continuă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale