VIDEO Momentul în care poliţiştii intră peste trei fete care fac videochat. Cum a fost destructurată o reţea de proxenetism infantil

VIDEO Momentul în care poliţiştii intră peste trei fete care fac videochat. Cum a fost destructurată o reţea de proxenetism infantil

Intervenţia poliţiştilor ieşeni care au intrat peste trei fete a fost surprinsă de o cameră video. În imagini, se vede cum tinerele sunt întrerupte chiar în timp ce făceau videochat.

Poliţiştii ieşeni din cadrul BCCO - Criminalitate Organizată au destructurat la începutul lunii aprilie o grupare de proxenetism infantil care îşi desfăşura activitatea pe raza municipiului Iaşi. Potrivit primelor informaţii din anchetă, mai multe tinere, unele minore, erau obligate, în condiţii umilitoare, să practice videochat sau să întreţină relaţii intime cu diferiţi clienţi.
Intervenţia poliţiştilor din Iaşi a fost suprinsă de o cameră video. În imagini se vede cum trei tinere au fost întrerupte de „mascaţi” chiar în timp ce făceau videochat.
În acest caz, procurorii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.
„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2019 – februarie 2020, inculpatul a recrutat două minore, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani, şi, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, le-a constrâns să practice prostituţia în folosul său, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier, pe raza municipiul Iaşi.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constat faptul că inculpatul se ocupa de postarea de anunţuri pe diferite site-uri de profil, în vederea atragerii de clienţi, închiria diferite apartamente, în regim hotelier, şi ocazional, transporta victimele la imobilele clienţilor pentru a întreţine raporturi sexuale contra cost.
Banii obţinuţi din practicarea prostituţiei erau însuşiţi în totalitate de către inculpat”, arăta în comunicatul DIICOT.
Sursa video: YouTube - Ziarul de Iaşi


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”